Follow us

Τα ανοιξιάτικα χρώματα στο μακιγιάζ που θα σου φτιάξουν τη διάθεση

Δες τις προτάσεις μας για τα πιο συναρπαστικά μακιγιάζ του 2021.

ανοιξιάτικα χρώματα στο μακιγιάζ iStock

Μπορεί ο συνεχόμενος εγκλεισμός και η χρήση μάσκας να μας έχουν κάνει να απαρνηθούμε προσωρινά τα έντονα makeup looks, δίνοντας προτεραιότητα σε μια καλή skincare ρουτίνα περιποίησης της επιδερμίδας μας. Μιας που μπήκε όμως η άνοιξη και ο καιρός ζεσταίνει σιγά σιγά, το μυαλό μας βρίσκεται συνεχώς στις όλο και πιο αισιόδοξες μέρες που έρχονται. Και τι καλύτερο να τις υποδεχτούμε με έντονα, χαρούμενα χρώματα στο μακιγιάζ μας;

Δες επίσης: Αυτό είναι το χτένισμα που έχει ξετρελάνει τις beauty addicts στην καραντίνα

Τέλος οι nude αποχρώσεις και τα άβαφα χείλη - καιρός να ενσωματώσουμε ζωηρά χρώματα σκιών στα μάτια και παιχνιδιάρικες αποχρώσεις στα χείλη, ακόμα και κάτω από τη μάσκα. Σου εγγυώμαστε ότι τα ανοιξιάτικα χρώματα στο μακιγιάζ θα σου φτιάξουν τη διάθεση στη στιγμή, ενώ θα αναδείξουν τον τόνο της επιδερμίδας, των ματιών και των μαλλιών σου με τον καλύτερο τρόπο.

Δες επίσης: Smiley Face Nails | Το νέο trend στα νύχια που κάνει θραύση στο Pinterest

Fluffy brows - red lips

Το all time classic κόκκινο κραγιόν είναι hot και την άνοιξη - μπορείς να επιλέξεις έναν κοραλοκόκκινο τόνο, πιο ταιριαστό στην εποχή. Τα fluffy brows από την άλλη σε συνδυασμό με μηδαμινή σκιά στα βλέφαρα θα κάνουν το look πιο σύγχρονο και μοντέρνο.

Loading...

Playful fuchsia

Υπάρχει πιο ανοιξιάτικο και ανεβαστικό χρώμα από το φούξια; Κράτησε τους τόνους του υπόλοιπου μακιγιάζ χαμηλούς για να μη φανεί υπερβολικό το αποτέλεσμα.

Loading...

Multicolour

Συνδυασμός δύο και τριών αποχρώσεων σκιών στα μάτια γίνεται; Γίνεται! Φρόντισε να επιλέξεις παλ αποχρώσεις για να "δέσουν" πιο όμορφα μεταξύ τους και να φανεί πιο αρμονικό το φινίρισμα.

Loading...
Loading...
Loading...

Innocent lilac

Το λιλά είναι το χρώμα του 2021 όχι μόνο αναφορικά με τα ρούχα και παπούτσια μας, αλλά και σχετικά με τις σκιές ματιών. Πέρασε μια παλ λιλά απόχρωση στα βλέφαρα - μόνο αυτή αρκεί για να τονίσεις τα μάτια σου.

Loading...

Sexy rose

Άνοιξη χωρίς το ζωηρό (ή και πιο απαλό) ροζ δεν γίνεται, και αυτό θα χρωματίσει τα χείλη και τα βλέφαρά μας είτε με μεταλλικές είτε με glossy υφές.

Loading...
Loading...

Perfect glam

Για εσένα που θες να κάνεις κάτι πιο εξεζητημένο, κάντο όπως η Selena Gomez: σκούρο τριανταφυλλί κραγιόν σε συνδυασμό με smokey eyes και απαλό ρουζ.

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ