Follow us

"The modern Diana" pixie | Το χτένισμα που θα ζητάνε όλες το 2021

Η πριγκίπισσα Diana και το χαρακτηριστικό pixie cut της εμπνέουν τα hairstyles του 2021.

diana Splash news

Η iconic κουπ της Diana, μαζί φυσικά με το αξεπέραστο στυλ της στα ρούχα, είναι κάτι που έχει μείνει αναμφισβήτητα στην ιστορία. Πάνω από δύο δεκαετίες μετά τον θάνατό της, η πριγκίπισσα Diana ασκεί ακόμα μεγάλη επιρροή στις fashion & beauty insiders παγκοσμίως, αφού τόσο τα χαρακτηριστικά, υπέρκομψα outfits της όσο και το polished pixie κούρεμά της αντιγράφονται και υιοθετούνται από χιλιάδες γυναίκες παγκοσμίως μέχρι και σήμερα.

Loading...
Loading...

Έτσι, το signature pixie cut της φαίνεται να είναι ένα από τα ανερχόμενα hair trends για το 2021. Κάτι η Emma Corinn που υποδύθηκε στο "The Crown" την θρυλική πριγκίπισσα, κάτι η επερχόμενη ταινία "Spencer" με πρωταγωνίστρια την Kristen Stewart, όλα δείχνουν ότι οι δύο ηθοποιοί επανέφεραν στο σήμερα το κοντό pixie κούρεμα, με ένα -ελάχιστα- μοντέρνο twist.

Σε αντίθεση με το "κυριλέ" και polished ύφος του χτενίσματος της Diana, το νέο pixie έχει μια λίγο punk-rock και πιο edgy πλευρά, που το φέρνει πιο κοντά στις τάσεις του σήμερα.

Loading...
Loading...

Και όχι μόνο αυτό, αλλά το ίδιο το κόψιμο διευκολύνει την κάτοχό του να το διαχειρίζεται και να το φορμάρει πανεύκολα και μόνη της, δημιουργώντας έτσι το τέλειο "undone cut". Ένα low-maintenance hair style, ό, τι πρέπει για την περίοδο που διανύουμε.

Loading...

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ