Follow us

Καταπολέμησε την κυτταρίτιδα με τη δύναμη των λουλουδιών

Αντίο όψη φλοιού πορτοκαλιού!

Κυτταρίτιδα Courtesy of Little Secrets

Με την εξόρμησή μας στις παραλίες να είναι -θέλουμε να πιστεύουμε!- πιο κοντά απ' ό,τι ο άστατος καιρός μας επιτρέπει να δούμε, είναι η κατάλληλη στιγμή να αρχίσουμε να φροντίζουμε λίγο παραπάνω την επιδερμίδα μας, μειώνοντας όσο περισσότερο γίνεται την όψη φλοιού πορτοκαλιού.

Στην προσπάθειά μας αυτή έχουμε τη δύναμη των λουλουδιών και τα ελληνικά προϊόντα Little Secrets. Το Botanical Sculpt Scrub με φυσικούς κόκκους σταφυλιού, φυτικά έλαια σημύδας, κισσού, πράσινου τσαγιού, φυκιών, βιταμίνη Ε, κερί από μούρο, κερί από ηλίανθο και αιθέρια έλαια ζέντορι, ginger και γαρύφαλλο απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα και ενισχύει την μικροκυκλοφορία.

Καταπολέμησε την κυτταρίτιδα με τη δύναμη των λουλουδιών

Στη συνέχεια το Botanical Sculpt Flower Oil χάρη στα έλαια σημύδας, κισσού και πράσινου τσαγιού, τα φύκια, τα αιθέρια έλαια ginger, γαρύφαλλο, κουρκουμά και ηλίανθου, το απόσταγμα γιασεμιού και το αμυγδαλέλαιο, καθώς και τα αληθινά πέταλα από γιασεμί που περιέχει δρα κατά της λεμφικής κατακράτησης, των οιδημάτων και της μη λείας όψης του δέρματος.

Η Botanical Sculpt Cream με φυτικά έλαια σημύδας, κισσού, πράσινου τσαγιού, φυκιών, ζέντορι, ginger, γαρύφαλλο, ηλίανθο και καστορέλαιο δρα κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους. Η σειρά ολοκληρώνεται με το Botanical Sculpt Candle, το οποίο καθώς λιώνει δημιουργεί ένα ισχυρό λάδι μασάζ κατά της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους.

Τα προϊόντα της LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS μπορείς να τα βρεις σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, ξενοδοχεία και spa, σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ