Αθηνά Οικονομάκου | Η εγκυμονούσα ηθοποιός έβαψε τα μαλλιά της και μας δείχνει την αλλαγή

Η αλλαγή στα μαλλιά της λόγω της εγκυμοσύνης και το νέο της χρώμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΤΑΝΙΑ ΖΕΡΒΟΥ

Μια επίσκεψη στο κομμωτήριο αποφάσισε να κάνει η Αθηνά Οικονομάκου, όπως πολλές γυναίκες την περίοδο αυτή. Αφήνοντας πίσω μας τον χειμώνα, ήρθε μάλλον η στιγμή για καθαρισμό και απομάκρυνση των ταλαιπωρημένων άκρων, αλλά και- γιατί όχι- κάποια νέα ενδεχομένως πιο φωτεινή απόχρωση.

Cindy Crawford | To beauty look που την δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Η εγκυμονούσα ηθοποιός, που διανύει πια τον έβδομο μήνα της και όπως αποκάλυψε περιμένει κορίτσι, εδώ και αρκετά χρόνια έχει καθιερώσει ένα πολύ φυσικό καστανόξανθο balayage που δένει άψογα με τη boho αισθητική της και τα outfits που σε γενικές γραμμές επιλέγει. Γιατί λοιπόν να αλλάξει κάτι που τόσο της πηγαίνει; Αποφάσισε ωστόσο να το "φωτίσει κι άλλο" επισκεπτόμενη τον έμπειρο hair colourist Νικόλα Βιλλιώτη.

Δείχνοντας το αποτέλεσμα στα stories της στο Instagram, είπε:

"Κινηθήκαμε πολύ κοντά σε αυτό που κάνουμε τα τελευταία 8 χρόνια μαζί και το έχουμε καθιερώσει. Είναι φωτεινό, αρκετά φυσικό. Δεν πειράζω τη ρίζα μου, αν και έχει σκουρύνει πάρα πολύ τώρα με την εγκυμοσύνη και από το σίδηρο που παίρνω. Πιστεύω μόλις γεννήσω και οι ορμόνες θα έρθουν στα ίσια τους. Είμαι σίγουρη ότι θα κάνω μια μεγάλη αλλαγή, είτε στο χρώμα είτε στο μήκος.",

Πώς σου φαίνεται το αποτέλεσμα;