Follow us

Cindy Crawford | To beauty look που την δείχνει 10 χρόνια νεότερη

Και "μυρίζει" έντονα καλοκαίρι.

cindy crawford Abaca Press

Άλλη μια φορά που η Cindy Crawford εξέπληξε τους πάντες με την ομορφιά της. Όπως κάνει πάντα άλλωστε, η 55χρονη πόζαρε πανέμορφη με υπέροχα μαλλιά (βλ. big hair) και φυσικό μακιγιάζ, μα πάνω απ᾽όλα αψεγάδιαστη επιδερμίδα.

Με αφορμή μια επαγγελματική φωτογράφιση που αφορούσε τα anti-aging skincare προϊόντα που λανσάρει το μοντέλο (aka @meaningfulbeauty), πήραμε μια ιδέα από το beauty look που μπορεί να σε κάνει να δείξεις έως και 10 χρόνια νεότερη εύκολα.

Πιο συγκεκριμένα, ο δικός μας Δημήτρης Γιαννέτος (@dimitrishair) επιμελήθηκε τα πλούσια, signature μαλλιά της δημιουργώντας ακόμα περισσότερο όγκο στην κορυφή του κεφαλιού, πλαϊνή χωρίστρα και έναν χαλαρό κυματισμό, σαν να βγήκε μόλις από τη θάλασσα. Θυμήσου μας, αυτό θα είναι και το it χτένισμα του καλοκαιριού.

Loading...

Αναφορικά με το μακιγιάζ, ο Hung Vanngo προτίμησε να τονίσει τους φυσικούς της τόνους επιλέγοντας γήινες αποχρώσεις σε μάτια, χείλη και ζυγωματικά, με το coral-nude κραγιόν της να μας θυμίζει ακόμα περισσότερο το καλοκαίρι που έρχεται.

Loading...

Υπάρχει πιο καλοκαιρινό και ανανεωτικό beauty look από αυτό;

Δες επίσης: Οι 10 celebrities που αποδεικνύουν ότι τα τέλεια lob κουρέματα υπάρχουν και ταιριάζουν σε όλες

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ