Follow us

Παναγιώτα Βλαντή | Η αλλαγή στα μαλλιά της μετά από καιρό - Η ιδανική απόχρωση για γυναίκες άνω των 50

Πώς σου φαίνεται;

Παναγιώτα Βλαντή NDP

Διάθεση για μια ανανέωση είχε πριν από μερικές ημέρες η Παναγιώτα Βλαντή. Η γνωστή ηθοποιός που δεν απασχολεί συχνά τα media με κάτι άλλο πέρα από τα επαγγελματικά της, σπάνια κάνει beauty ενδιαφέροντος αναρτήσεις, οπότε όταν το αποφασίζει τραβά αμέσως τα βλέμματα.

Ποια είναι λοιπόν η αλλαγή που έκανε και της προσέφερε το απαραίτητο boost ανανέωσης για την άνοιξη; Το makeover αφορά την απόχρωση των μαλλιών της, τα οποία και έβαψε στο απόλυτα κολακευτικό για τον τόνο της επιδερμίδας της ξανθό. Έτσι, επισκέφθηκε την hairstylist Άννα Βουζουνεράκη και το αποτέλεσμα την αποζημίωσε, μιας και πρόκειται για ένα πολύ σύγχρονο και μοντέρνο ξανθό που αναδεικνύει τις γυναίκες που έχουν περάσει τα 50.

Τα πιο κολακευτικά κουρέματα για σγουρά μαλλιά

"Αγαπώ τα νέα μου μαλλιά" σημείωσε η Παναγιώτα Βλαντή στη λεζάντα της ανάρτησής της στο Instagram, δείχνοντάς μας το νέο της hair look. Ανοίγοντας κατά αρκετούς τόνους την απόχρωσή της από την προηγούμενη καστανόξανθη, έχει πια υιοθετήσει μια πολύ γλυκιά εκδοχή του ξανθού με πιο σκούρα βάση, που σταδιακά "ξανοίγει" προς τις άκρες με φυσικό και ομοιόμορφο τρόπο.

Πώς σου φαίνεται;

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ