Follow us

Νέο look για την Υβόννη Μπόσνιακ | Αυτή είναι η απόχρωση που απογειώνει τα χαρακτηριστικά της

Τι λες για το νέο της look;

Υβόννη Μπόσνιακ NDP

Η Υβόννη Μπόσνιακ τους τελευταίους μήνες έχει "ξεπεράσει" θα λέγαμε τον εαυτό της κάνοντας αρκετές αλλαγές στα μαλλιά της, κάτι στο οποίο δεν μας είχε συνηθίσει όλα αυτά τα χρόνια που βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας. Η καλλονή σχεδιάστρια, σύζυγος του Αντώνη Ρέμου, μας συστήθηκε ως γοητευτική μυστήρια μελαχρινή, αν και το φυσικό της χρώμα είναι το ξανθό (όπως "μαρτυρά" και η ρίζα της αν δεν τη βάψει).

Αρχίζοντας λοιπόν από την περασμένη άνοιξη να ανοίγει σταδιακά τα μαλλιά της, κατέληξε τους καλοκαιρινούς μήνες να είναι μια 100% λαμπερή ξανθιά ή αλλιώς να "επιστρέψει" στις ρίζες της. Τη νέα της απόχρωση διατήρησε και τους μήνες του φθινοπώρου, κάνοντας την παρθενική της εμφάνιση στην τηλεόραση ως κριτής του Style Me Up ούσα ξανθιά.

Loading...

Loading...
Loading...

Ωστόσο, μάλλον το "once a blondie, always a blondie" ισχύει εδώ και για το μελαχρινό, μιας και η Υβόννη αποφάσισε πως το χρώμα που της ταιριάζει περισσότερο ανήκει στις πιο σκούρες αποχρώσεις της παλέττας. Σταδιακά λοιπόν, μιας και πρόκειται για αρκετά μεγάλη μετάβαση για να γίνει αμέσως, επέστρεψε στο αγαπημένο της μελαχρινό.

Once a brunette, always a brunette

Από μελί σε καστανό ανοιχτό και από εκεί σε καστανό πολύ πολύ σκούρο, πλέον βρίσκεται ελάχιστους τόνους μακριά από το μαύρο:

Loading...

Loading...

Loading...

Το αιώνιο δίλημμα "ξανθό VS μελαχρινό" λοιπόν στην περίπτωση της σχεδιάστριας μένει αναπάντητο μιας και είναι δύσκολο να βρεθεί απόχρωση που δεν της ταιριάζει. Ωστόσο, το νέο σκούρο σοκολατί αναδεικνύει ιδανικά την απόχρωση της επιδερμίδας της, δίνει έμφαση στο βλέμμα της και "δένει" με το γενικότερο minimal androgynus στιλ που αγαπά.

Τι λες;

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ