Follow us

Μαρίνα Πατούλη | Η μεγάλη αλλαγή στην εμφάνισή της μετά το χωρισμό από το Γιώργο Πατούλη

Δες το νέο hair look της.

Μαρίνα Πατούλη NDP

Η Μαρίνα Πατούλη αποτελεί ένα από τα πιο πολυσυζητημένα πρόσωπα των τελευταίων εβδομάδων λόγω του χωρισμού της από το Γιώργο Πατούλη, μετά από 35 χρόνια κοινής πορείας.

Μαρίνα Πατούλη | Το ξεχωριστό μνημόσυνο για τη μητέρα του Γιώργου Πατούλη και η συνέχεια της διαμάχης με τον Περιφερειάρχη

Ύστερα από πολλές δηλώσεις σχετικά με την αγάπη που τρέφει προς τον εν διαστάσει συζυγό της, αλλά και τις προσπάθειές της να κρατήσει την οικογένειά της ενωμένη, για χάρη κυρίως του γιου της, η Μαρίνα Πατούλη φαίνεται πως αποφάσισε να γυρίσει σελίδα στη ζωή της. Για να γιορτάσει αυτήν τη νέα εποχή, υιοθέτησε ένα νέο hair look, το οποίο φυσικά έδειξε στους ακόλουθούς τους στο Instagram.

Μαρίνα Πατούλη | "Είμαι σε ηλικία που διαβάζω μόνο πράξεις! Για τις λέξεις χρειάζομαι γυαλιά..."

Όπως θα δεις, στη φωτογραφία που ακολουθεί, η Μαρίνα διατήρησε το ξανθό πλατινέ χρώμα που τη χαρακτηρίζει, ωστόσο υιοθέτησε ένα πιο κοντό μήκος και έκοψε πλαϊνή φράντζα, που της πηγαίνει πολύ. Η νέα αλλαγή στα μαλλιά της συνοδευόταν και από ένα αινιγματικό μήνυμα: "Τους πιο φωτεινούς ανθρώπους θα τους βρεις στα σκοτάδια σου ...!!!Καλό βράδυ!", έγραψε χαρακτηριστικά.

Δες το νέο hair look της:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ