Follow us

Βρήκαμε το πολυχρηστικό λάδι σώματος και μαλλιών που θα γίνει το αγαπημένο σου φέτος το καλοκαίρι

Η HEI POA εμπνέεται από τα τελετουργικά ομορφιάς της Πολυνησίας και δημιουργεί προϊόντα περιποίησης που θα σου μέινουν αξέχαστα.

hei poa iStock

Το καλοκαίρι βρίσκεται προ των πυλών και πάμε στοίχημα ότι τα κάθε λογής έλαια για τα μαλλιά και το σώμα έχουν περίοπτη θέση στο νεσεσέρ σου. Kαι δικαίως, αφού τα ευεργετικά συστατικά τους μπορούν να σε αναζωογονήσουν.

Αν κι εσύ, όπως κι εμείς, είσαι fan των προϊόντων περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών με βάση το λάδι Monoi Ταϊτής της HEI POA τότε το παρακάτω νέο θα σε ενθουσιάσει:

Η HEI POA, με αφορμή τα 45 χρόνια δημιουργίας της, λανσάρει ένα νέο ελιξίριο ομορφιάς, το Reine de Marquises, που θα σε ταξιδέψει στην καρδιά των Νήσων Μαρκέζας του Ειρηνικού Ωκεανού χαρίζοντάς σου στιγμές ευεξίας και χαλάρωσης.

Βρήκαμε το πολυχρηστικό λάδι σώματος και μαλλιών που θα γίνει το αγαπημένο σου φέτος το καλοκαίρι

Αυτή η νέα δημιουργία με λάδι monoï Ταϊτής προέρχεται από το αιθέριο έλαιο ylang-ylang, καθώς και από τη διαβροχή των λουλουδιών του σε λάδι καρύδας μαζί με άνθη Tiaré. Αποτελείται από 96% λάδι monoï Ταϊτής (Π.Ο.Π.) που θρέφει και ενυδατώνει την επιδερμίδα και τα μαλλιά. Με ένα μαγευτικό άρωμα χάρη στις νότες από άνθη ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς, ηλιοτρόπιο, βανίλια και καρύδα, δημιουργεί αισθήσεις που σας ταξιδεύουν στην καρδιά των νήσων Μαρκέζας, αυτών των άγριων και παραδεισένιων νησιών της Πολυνησίας.

Ένα πολυχρηστικό λάδι περιποίησης, το monoï είναι τόσο ευεργετικό για την επιδερμίδα όσο και για τα μαλλιά, για καθημερινή χρήση όλο τον χρόνο.

Μπορείς να το χρησιμοποιήσεις ως εξής:

-Ως εξαιρετική φροντίδα ενυδάτωσης και θρέψης ενυδατική για το σώμα ή/και ως λάδι μασάζ.

-Ως ενυδατική μάσκα πριν το λούσιμο για πιο απαλά μαλλιά που ανακτούν τη χαμένη τους λάμψη.

Τα προϊόντα HEI POA μπορείς να τα αναζητήσεις σε επιλεγμένα καταστήματα και φαρμακεία, ενώ περισσότερα σχετικά μπορείς να μάθεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ