Follow us

Oscars 2021 | Οι τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ που ξεχωρίσαμε

Οι beauty στιγμές των stars που μαγνήτισαν τα βλέμματα.

oscars 2021 Splash News

Η πολυαναμενόμενη 93η απονομή των βραβείων Oscars ολοκληρώθηκε με μεγάλη επιτυχία την Κυριακή, 25 Απριλίου στο Union Station του Los Angeles με τις stars να παρελαύνουν στο red carpet απαστράπτουσες και χωρίς μάσκες, θυμίζοντας την αίγλη της προ covid εποχής.

Δες επίσης: Oscar 2021 | Όλες οι εμφανίσεις από το κόκκινο χαλί

Κι ενώ για άλλη μια φορά οι στιλιστικές επιλογές των υποψηφίων και καλεσμένων μονοπώλησαν τα φλας των φωτογράφων και το ενδιαφέρον του κοινού, δεν γινόταν να μην σχολιαστούν και οι beauty στιγμές τους στο red carpet.

Αυτή τη φορά, τα beauty looks των celebrities θα μπορούσαν να χαρακτηριστούν μέχρι και ανατρεπτικά σε ορισμένες περιπτώσεις, ενώ σίγουρα όλες οι κυρίες μαγνήτισαν τα βλέμματα. To μόνο σίγουρο είναι ότι μέσα από τις εμφανίσεις τους, μπορέσαμε να αποκωδικοποιήσουμε τις τάσεις σε makeup και μαλλιά, όπως αυτές φαίνεται ότι θα κυριαρχήσουν φέτος. Σου κεντρίσαμε την περιέργεια; Δες παρακάτω τα beauty trends που ξεχωρίσαμε:

Soft eye makeup, red lips:

Δεν ήταν λίγες οι κυρίες που επέλεξαν να τονίσουν τα χείλη τους με έντονο κραγιόν, αφήνοντας ήπιο το μακιγιάζ στα μάτια τους. Εντύπωση μας έκανε το ruby lipstick της Αmanda Seyfried συνδυασμένο με αντίστοιχη παλ απόχρωση σκιάς στα μάτια, ενώ και το κατακόκκινο της φωτιάς στα χείλη της Vanessa Kirby δεν πέρασε καθόλου απαρατήρητο. Σε παρόμοιους τόνους κινήθηκε και η Maria Bakalova, που επέλεξε ομοίως να τονίσει με ανοιχτό κόκκινο κραγιόν το σημείο εκείνο που έχει αδικηθεί περισσότερο απ᾽όλα φέτος λόγω της μάσκας.

Loading...
Loading...

Loading...

Χαμηλή αλογοουρά και blunt fringe

H Margot Robbie ήταν η καταλληλότερη για να υιοθετήσει με απόλυτη επιτυχία το συγκεκριμένο hairstyle: φρεσκοκομμένες αφέλειες και χαλαρή tie-back έδειξαν υπέροχα στα ολόχρυσα μαλλιά της. Συνδυασμένο μάλιστα με nude, soft μακιγιάζ, ανέδειξαν στο έπακρο τα χαρακτηριστικά της και μάς έκανε να ονειρευόμαστε από τώρα τα καλοκαιρινά beauty looks μας.

Loading...
Loading...

Colourful eyes

Η άνοιξη δεν νοείται χωρίς λίγο χρώμα... παντού. Ακόμα και στα μάτια, κι αυτό το ήξεραν καλά οι Emerald Fennell και Angela Bassett που τράβηξαν τα βλέμματα όλων στις πολύχρωμες σκιές τους. Η πρώτη με λιλά απόχρωση (σούπερ trend της φετινής άνοιξης) και η δεύτερη με σκούρα μπλε που έκανε αντίθεση με τον τόνο της επιδερμίδας της, το eye makeup look και των δύο "έγραψε" μαγικά στον φακό.

Loading...
Loading...

xxl hair & sun-kissed look

Ένα από τα αγαπημένα μας και πιο εύκολα "φορέσιμα" beauty looks της βραδιάς είχε η Zendaya, με τα πολύ μακριά και άκρως εντυπωσιακά της μαλλιά να κλέβουν τις εντυπώσεις. Ο ορισμός του beach look, με ονειρεμένους κυματισμούς αλλά και bronzed makeup look στο πρόσωπο, μας μετέφερε μεμιάς σε εξωτικές παραλίες και βόλτες δίπλα στο κύμα. Για να πετύχεις το ηλιοκαμένο look της, μην ξεχάσεις να εφαρμόσεις το bronzer τόσο στα ζυγωματικά και στο μέτωπο, όσο ακόμα και στα βλέφαρα αντί για σκιά.

Loading...
Loading...

Twin braids

Περίμενες ποτέ ότι θα έβλεπες στο κόκκινο χαλί το αγαπημένο χτένισμα της παιδικής σου ηλικίας - που παρεμπιπτόντως, έχει κάνει δυναμικό comeback φέτος και θεωρείται ένα από τα πιο trendy χτενίσματα της σεζόν; Κι αυτό δεν είναι άλλο από τις κοτσίδες, αυτό το τόσο κοριστίστικο, ευέλικτο και πρακτικό hairstyle που βλέπουμε να υιοθετείται από άπειρες celebrities. Κ η Chloé Zhao, η πρώτη γυναίκα σκηνοθέτις Ασιατικής καταγωγής που κέρδισε το χρυσό αγαλματίδιο στην ιστορία των Όσκαρ, ήταν κι εκείνη που τόλμησε να το λανσάρει στη χτεσινή μεγάλη βραδιά - μαζί με τα λευκά sneakers που συμπλήρωσαν την εικόνα ενός ανατρεπτικού - πλην υπέρκομψου - look.

Loading...

(too short) Bob hair

Η Halle Berry σόκαρε τους πάντες με το ολοκαίνουριο κούρεμά της: αποφάσισε να κόψει τα μετρίου μήκους μαλλιά της σε μια ασύμμετρη, πολύ κοντή bob κουπ και baby bangs. Καμία δεν θα μπορούσε να υποστηρίξει το νέο στυλ μαλλιών καλύτερα από εκείνη βέβαια, αφού έχει αποδείξει πολλές φορές ότι οποιοδήποτε short hairstyle της πηγαίνει τέλεια. Θα είναι αυτή η νέα τάση στα bob κουρέματα;

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ