Follow us

Πριγκίπισσα Diana | Τα μυστικά ομορφιάς της που θεωρούνται επίκαιρα μέχρι και σήμερα

Ως μία από τις πιο κομψές γυναίκες όλων των εποχών, η πριγκίπισσα Diana λάτρευε να περιποιείται τον εαυτό της με αποτέλεσμα να γνωρίζει πολλά makeup και skincare μυστικά.

Πριγκίπισσα Diana Splash News/ Ideal Image

Τι κι αν έχουν περάσει σχεδόν 25 χρόνια από το θάνατό της, η πριγκίπισσα Diana εξακολουθεί να αποτελεί μια αστείρευτη πηγή έμπνευσης, διατηρώντας τον τίτλο του fashion icon. Εκτός από το κομψό στιλ της, το ανεπιτήδευτο μακιγιάζ, η λαμπερή επιδερμίδα και η signature κουπ της κατάφεραν να αφήσουν το στίγμα τους στον κόσμο της ομορφιάς, εμπνέοντας μέχρι και σήμερα χιλιάδες γυναίκες σε όλο τον κόσμο.

Πολλοί υποστηρίζουν ότι πίσω από το κομψό façade ήταν μια καλά δομημένη εικόνα που είχε δημιουργήσει η βασιλική οικογένεια σε συνεργασία με τους κορυφαίους makeup artists και hairstylists της εποχής. Ακόμα κι αν δεχτούμε κάτι τέτοιο, κανείς δεν μπορεί να αμφισβητήσει πως η beauty φιλοσοφία της Lady D ήταν αυτή που την έκανε να ξεχωρίζει. Τρανό παράδειγμα τα παρακάτω μυστικά ομορφιάς της, τα οποία ακόμα και δεκαετίες μετά εξακολουθούν να είναι επίκαιρα και άξια της προσοχής των beauty addicts:

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ