Follow us

Μια σειρά περιποίησης σώματος που αποπνέει κομψότητα και στιλ

Πρόκειται για τη νέα Bodycare Collection της Massimo Dutti.

massimo dutti

Κι όμως, η Massimo Dutti, το αγαπημένο brand ρούχων, λανσάρει την πρώτη της σειρά προϊόντων προσωπικής περιποίησης με τίτλο A journey of a self care.

Εκτός από τα πολυτελή και σούπερ μοδάτα ρούχα και παπούτσια, τώρα θα μπορείς να βρίσκεις και προϊόντα για τη φροντίδα ολόκληρου του σώματος. Η κολεξιόν αποτελείται αφενός από τέσσερα αρώματα που δημιουργήθηκαν από μία αποκλειστική επιλογή φυσικών συστατικών και είναι διαθέσιμα σε δύο μεγέθη (50ml και 100ml). Οι τέσσερις συνθέσεις βάζουν στην άκρη τις ταμπέλες και εστιάζουν σε ένα unisex προϊόν.

Μια σειρά περιποίησης σώματος που αποπνέει κομψότητα και στιλ

Η σειρά προσωπικής φροντίδας αφετέρου σχεδιάστηκε για αυτούς που μοιράζονται την αγάπη για τα βιολογικά προϊόντα περιποίησης, τη φυσική ομορφιά και την ευεξία. Έτσι, συναντάμε ένα τζελ χεριών, μία κρέμα χεριών και μία σώματος, με μία σύνθεση συστατικών που έχουν επιλεχθεί με πολλή προσοχή. Όλα μαζί συντελούν σε μία γνήσια περιποίηση για την αναζωογόνηση και την προστασία της επιδερμίδας.

massimo dutti

Άλλο σημαντικό στοιχείο στο Body Care είναι οι συσκευασίες. Δημιουργήθηκαν με μέγιστη επιμέλεια και με ταυτότητα που αντικατοπτρίζει το DNA του brand, για να ικανοποιήσει αυτούς που δίνουν προτεραιότητα στην ποιότητα και την αποκλειστικότητα του προϊόντος. Το Body Care Collection πωλείται σε επιλεγμένα καταστήματα του brand και στο massimodutti.com.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ