Follow us

10 καλοκαιρινά λανσαρίσματα στα Sephora που ξέρουμε ότι θα σε ενθουσιάσουν

Όλα όσα μάθαμε στο Digital Summer Press Day των Sephora Greece.

Sephora Courtesy of Sephora

Μία από τις μέρες που περιμένουμε με ανυπομονησία κάθε σεζόν οι beauty editors είναι η Press Day των Sephora Greece. Αυτή η μέρα για τη σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι 2021 επιτέλους ήρθε κι έτσι είχαμε την ευκαιρία να μάθουμε για όλα τα νέα συναρπαστικά λανσαρίσματα τόσο των νέων brands στα Sephora, όσο και των αγαπημένων exclusive brands.

Αφού είδαμε και μάθαμε πολλά, συγκεντρώσαμε στην παρακάτω λίστα τα 10 λανσαρίσματα που ξεχωρίσαμε:

New Brands

10 καλοκαιρινά λανσαρίσματα στα Sephora που ξέρουμε ότι θα σε ενθουσιάσουν

Δεν θα μπορούσαμε να μην συμπεριλάβουμε στη λίστα μας τα νέα μεγάλα brands, Drunk Elephant, The Ordinary, Dermalogica και Innisfree, που ήρθαν επιτέλους στα Sephora Greece, έτοιμα να ενθουσιάσουν κάθε απαιτητικό skincare lover.

Makeup Obsessed

product

Με τις μέρες που θα μπορούμε να φοράμε ξανά μακιγιάζ να είναι εξαιρετικά κοντά, δεν θα μπορούσαμε να μην μιλήσουμε και για μερικά από τα makeup προϊόντα που μας ενθουσίασαν. Πρώτα στη λίστα μας είναι η They're Real Magnet Mascara για ακραίο μήκος και οι ολοκαίνουριες παλέτες προσώπου Fouroscope από την Benefit Cosmetics.

product

Συνεχίζοντας με το μακιγιάζ, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στα νέα vegan foundations και concealers, αλλά και τις 0% plastic παλέτες σκιών Sephora Collection. Εντύπωση προκάλεσε για ακόμα μια φορά το πρόγραμμα ευθύνης των Sephora "Good For”, με την περιβαλλοντική δέσμευση της εταιρείας σε παγκόσμιο επίπεδο για την προστασία και διαφύλαξη της υγείας και της ομορφιάς του πλανήτη. Στόχος των "Good For” επιλογών είναι η ενίσχυση της conscious ομορφιάς, με συνθέσεις προϊόντων ως και 90% φυσικές, vegan προϊόντα χωρίς συστατικά ζωικής προέλευσης και συσκευασίες φιλικές προς το περιβάλλον.

product

Από τη live παρουσίαση ξεχωρίσαμε επίσης και τη νέα ανάλαφρη ενυδατική κρέμα με χρώμα Eaze Drop από Fenty Beauty by Rihanna, ένα προϊόν που ξέρουμε ότι θα λατρέψουμε φέτος το καλοκαίρι.

Όλα τα προϊόντα που παρουσιάστηκαν, τα exclusive brands και τα "Good For” προϊόντα, είναι διαθέσιμα στα καταστήματα Sephora, στο site www.sephora.gr και στο Mobile App Sephora Greece.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ