Follow us

Spring Trends | Οι τάσεις στο μακιγιάζ της άνοιξης που πρέπει να γνωρίζεις

Στο νέο βίντεο του beautyfest.gr, ο YSL Beauty makeup artist, Χρήστος Θεοφάνους, συναντά την Βασιλική Ρούσσου και της αποκαλύπτει όλα τα κορυφαία makeup trend της φετινής άνοιξης.

MissBloom TEAM
Beauty Stars

Οι πρώτες βόλτες κάτω από τον ανοιξιάτικο ήλιο ξεκίνησαν κι αυτό σημαίνει ότι είναι η κατάλληλη στιγμή να ενημερωθείς για όλες τις νέες τάσεις στο μακιγιάζ που θα επικρατήσουν αυτήν τη σεζόν.

Στο νέο βίντεο του beautyfest.gr, ο YSL Beauty makeup artist, Χρήστος Θεοφάνους, συναντά την Βασιλική Ρούσσου και της αποκαλύπτει όλα τα κορυφαία makeup trend της φετινής άνοιξης: Φυσική λάμψη στην επιδερμίδα, χρώμα στα μάτια και glow matte χείλη.

Σύμμαχός του για να δημιουργήσει το πιο κομψό μακιγιάζ της σεζόν, που ενσωματώνει όλες τις παραπάνω τάσεις, είναι φυσικά καινούρια και all time favourite προϊόντα του οίκου Yves Saint Laurent Beauty, όπως το foundation λάμψης Touche Éclat Le Teint, το εμβληματικό Touche Éclat Stylo και η συλλεκτική παλέτα σκιών Couture Colour Clutch. Η τελική πινελιά δίνεται φυσικά με το απόλυτο άρωμα της άνοιξης, το νέο Libre Eau de Toilette, που αποπνέει φρεσκάδα και αισθησιασμό.

Δες το βίντεο:

Όλα τα προϊόντα θα τα βρεις στα Sephora, Sephora.gr & Mob App Sephora Greece.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ