Follow us

Το μακιγιάζ που πρέπει να δοκιμάσεις στις πρώτες εξόδους σου για καφέ

Φρέσκο και διακριτικό χωρίς υπερβολές, θα σε κάνει να λάμψεις και να αναδείξεις τη φυσική ομορφιά σου.

makeup iStock

Πλησιάζει η μέρα που περίμεναν όλοι με ανυπομονησία: το άνοιγμα της εστίασης λίγο μετά το Πάσχα σηματοδοτεί την επιστροφή μας στην κανονικότητα.

Κι επειδή παραλίγο να ξεχάσουμε πώς ήταν να βάζεις τα αγαπημένα σου ρούχα και να φτιάχνεις μαλλιά και μακιγιάζ για να πας για καφέ ή φαγητό με τους φίλους σου, ήρθε η ώρα να "ξεσκονίσουμε" τα skills μας τουλάχιστον στο makeup και να δημιουργήσουμε ένα ξεχωριστό look για εκείνη τη φορά που θα συναντήσουμε τους αγαπημένους μας σε κάποιο καφέ ή εστιατόριο.

Όπου ξεχωριστό look δεν σημαίνει να κάνεις υπερβολές στο μακιγιάζ, αλλά να περιποιηθείς πολύ καλά την επιδερμίδα σου και να λάμψεις με λίγα προϊόντα που θα αναδείξουν τα χαρακτηριστικά σου.

Δες παρακάτω το mini tutorial (σε δύο μέρη) που ανακαλύψαμε στο προφίλ της ταλαντούχας @Nikki_makeup για το πώς μπορείς να πετύχεις κι εσύ το ultimate glow στο πρόσωπό σου.

Loading...
Loading...

Το κλειδί για ένα φυσικό και λαμπερό μακιγιάζ που δείχνει φρέσκο και νεανικό βρίσκεται στην πολύ καλή ενυδάτωση της επιδερμίδας, στην επιλογή παλ αποχρώσεων για μάτια και χείλη, στη σωστή εφαρμογή του highlighter στα κατάλληλα σημεία αλλά και στο ρουζ που τονίζει τέλεια τα ζυγωματικά.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ