Follow us

Flash Liner | Το απλό makeup hack που θα κάνει τα μάτια σου να φαίνονται (πολύ) μεγαλύτερα

Και θα σου χαρίσει ένα πιο ξεκούραστο βλέμμα.

eyes iStock

Είναι γνωστό ότι το λευκό eyeliner ή μολύβι στην κάτω εσωτερική γραμμή των βλεφαρίδων κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και σίγουρα πιο ξεκούραστα, σε αντίθεση με το μαύρο που τα μικραίνει.

Ωστόσο, η Jo Baker, διάσημη makeup artist και αγαπημένη των A-listers του Hollywood, υποστηρίζει ότι δεν υπάρχουν κανόνες ούτε περιορισμοί στο eye liner, ούτε καν κάποιος στάνταρ τρόπος για να το βάλεις σωστά: απλά ακολουθείς το ένστικτο και βασικά, την αισθητική σου αλλά και το πώς δείχνει στα δικά σου μάτια κάθε φορά.

Έτσι, σε ένα πρόσφατο βίντεο που ανέβασε στο Instagram της μας μύησε σε μια τεχνική που ονομάζει flash liner, και στην ουσία πρόκειται για μια μικρή γραμμή λευκού eyeliner που εφαρμόζει μόνο στην εξωτερική γωνία των κάτω βλεφαρίδων - εξου και η ονομασία "flash".

Δες πώς δείχνει:

Loading...

Το συγκεκριμένο μικρό τρικ χρησιμοποιείται για να δώσει φωτεινότητα και λάμψη στο βλέμμα, να το κάνει να φανεί πιο ξεκούραστο, ενώ όπως βλέπεις, "ξεγελά" κάνοντας τα μάτια να δείχνουν τεράστια.

Μπορείς να κάνεις το ίδιο με όποιο χρώμα liner επιθυμείς, εμείς προτείνουμε πάντως να το δοκιμάσεις με λευκό ή ακόμα και μπεζ/κρεμ, και θα μας θυμηθείς.

Δες επίσης: Είσαι καλεσμένη σε γάμο; Οι καλύτερες προτάσεις για το μακιγιάζ σου

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ