Follow us

Τα χρώματα νυχιών που επιλέγουν τα πιο stylish κορίτσια τη φετινή άνοιξη

Δεν θα ξέρεις ποιο να πρωτοδιαλέξεις.

Beauty nails Istock Photo

Δεν ξέρουμε για εσένα, πάντως εμείς κάθε φορά που αποφασίζουμε να βάψουμε τα νύχια μας, σκεφτόμαστε τουλάχιστον για ένα τέταρτο ποιο χρώμα θα πρέπει να επιλέξουμε. Αν ταυτίστηκες μαζί μας, τότε ξέρουμε ότι θα εκτιμήσεις τη νέα συλλογή Stelios Koudounaris x OPI, η οποία περιλαμβάνει όλα τα stylish χρώματα της σεζόν.

Τα χρώματα νυχιών που επιλέγουν τα πιο stylish κορίτσια τη φετινή άνοιξη

Τα δύο brands συνεχίζουν τη δημιουργική διαδρομή συνεργασίας τους, με τον σχεδιαστή να εμπνέεται από τις αρχές και την Χολιγουντιανή καταγωγή της OPI δημιουργώντας τη νέα συλλογή του για την Άνοιξη-Καλοκαίρι 2021, με στόχο να δώσει στις σύγχρονες γυναίκες ένα "star quality” για όλες τις ώρες της ημέρας αλλά και της νύχτας τους.

opi

Από την άλλη, για τον εορτασμό της 40ης επετείου από την ίδρυση της, η OPI μεταφέρεται κι αυτή στους λαμπερούς δρόμους του Hollywood, όπου ξεκίνησε η κληρονομιά της. Έτσι λοιπόν η συλλογή Hollywood Spring 21 της OPI αποτίνει φόρο τιμής στις ρίζες του brand, περιλαμβάνοντας 12 μοντέρνες αποχρώσεις, από παστέλ ροζ και κίτρινο μέχρι φλογερό κόκκινο, για εμφανίσεις αντάξιές του Hollywood.


Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ