Follow us

Η Zara μόλις λάνσαρε την πρώτη της συλλογή μακιγιάζ και σε προκαλούμε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου

Μόλις δεις τις πρώτες φωτογραφίες των προϊόντων, αμφιβάλλουμε ότι θα τα καταφέρεις.

Zara beauty Courtesy of Zara Beauty

Η Zara παύει να είναι ο παράδεισος κάθε fashion girl... μόνο. Κι αυτό γιατί σήμερα, 12 Μαΐου, φιλοδοξεί να κερδίσει τις καρδιές και των beauty lovers, λανσάροντας την πρώτη της συλλογή μακιγιάζ, Zara Beauty. To εμβληματικό brand του ισπανικού ομίλου Inditex, το οποίο πριν μερικά χρόνια είχα λανσάρει τα πρώτα του αρώματα, δημιούργησε την πιο πολυαναμενόμενη συλλογή μακιγιάζ της σεζόν σε συνεργασία με τη γνωστή βρετανίδα make-up artist Diane Kendal, η οποία στο παρελθόν έχει συνεργαστεί με μεγάλους οίκους στα πλαίσια των εβδομάδων μόδας της Νέας Υόρκης, του Παρισιού και του Μιλάνου.

Η Zara μόλις λάνσαρε την πρώτη της συλλογή μακιγιάζ και σε προκαλούμε να διατηρήσεις την ψυχραιμία σου

Ο βασικός στόχος του brand είναι να διαθέσει ποικίλα προϊόντα μακιγιάζ σε προσιτές τιμές, που να ταιριάζουν σε όλους. "Η Zara Beauty προσφέρει κάτι καινοτόμο: οικολογικά προϊόντα με μοναδικές φόρμουλες, υψηλής ποιότητας συστατικά και μια μεγάλη παλέτα χρωμάτων που προσφέρει πλήρη ελευθερία επιλογής… Η συλλογή εκφράζει αυτό που εγώ θεωρώ ό,τι πιο σημαντικό στο επάγγελμά μας: ότι η ομορφιά δεν είναι μία αλλά υπάρχουν πολλές διαφορετικές εκδοχές της", λέει η Diane Kendal.

Zara Beauty

Με motto "There is no beauty, only beauties", η Zara λανσάρει την πρώτη της beauty συλλογή σήμερα 12 Μαΐου, με τη φιλοδοξία να διαθέσει προϊόντα ομορφιάς που κολακεύουν όλους τους makeup addicts ανεξάρτητα από την απόχρωση της επιδερμίδας τους, το φύλο, την ηλικία και το προσωπικό στιλ. Το πρώτο λανσάρισμα περιλαμβάνει μια μεγάλη ποικιλία vegan προϊόντων για το πρόσωπο, τα μάτια, τα χείλη και τα νύχια σε πάνω από 130 αποχρώσεις.

Zara Beauty

Ακολουθούν 5 από τα προϊόντα που ξεχωρίσαμε και αξίζει να έχεις στο ραντάρ σου:

Large Shader Brush

Large Shader Brush

Το ιδανικό πινέλο για εφαρμογή πούδρας ή υγρών και κρεμωδων προϊόντων στο πρόσωπο. 

Stiletto

Stiletto

Αυτό το demi-matte κραγιόν στην εξαιρετικά κομψή μίνιμαλ συσκευασία υπόσχεται υψηλή απόδοση χρώματος και παράλληλα άνεση στα χείλη.

Nail Polish

Nail Polish

Με φόρμουλα από φυσικά συστατικά, κάθε βερνίκι από τη μεγάλη ποικιλία χρωμάτων υπόσχεται αψεγάδιαστη εφαρμογή και μεγάλη διάρκεια.

Metal Foil

Metal Foil

Χάρισε μια δόση λάμψης στο μακιγιάζ σου, «περνώντας» αυτήν την ιριδίζουσα πούδρα στα μάτια, τα μάγουλα ή τα χείλη.

Cheek Color στην απόχρωση 3

Cheek Color στην απόχρωση 3

Με αυτό το τρίο bronzer, blush και highlighter μπορείς να πετύχεις το ιδανικό πρωινό ή ακόμα και βραδινό μακιγιάζ, ενώ μεγάλο του plus είναι η reffilable συσκευασία.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ