Chiara Ferragni | Φόρεσε με τον καλύτερο τρόπο παστέλ ροζ σκιά στα μάτια

Ένα από τα μεγαλύτερα trends του φετινού καλοκαιρινού μακιγιάζ.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

H Chiara Ferragni δεν θεωρείται αδίκως μια από τις πιο διάσημες και ταλαντούχες trendsetters: εκτός από τη μόδα, μπορεί και δημιουργεί trends και στο μακιγιάζ, αφού ό, τι κι αν φορέσει γίνεται viral το επόμενο λεπτό.

Έτσι και πριν λίγες μέρες, για τον εορτασμό των γενεθλίων της, δημιούργησε ένα πολύ girly look από την κορυφή μέχρι τα νύχια. Φόρεσε ένα καρό vichy oversized blazer σε μια απαλή ροζ απόχρωση και φυσικά, φρόντισε να το ταιριάξει με τη σκιά στα μάτια της.

Πιο συγκεκριμένα, πέρασε ένα barbie pink χρώμα κρεμώδους σκιάς σε όλο το κινητό βλέφαρο τραβώντας το προς την εξωτερική γωνία του ματιού, ενώ δεν παρέλειψε να περάσει λίγο ακόμη και κάτω από το τόξο των φρυδιών. Εκ πρώτης όψεως το χρώμα αποδίδει ένα ελαφρύ, παλ φινίρισμα αλλά αν το κοιτάξει κανείς από κοντά μπορεί να δείξει και λίγο φλούο.

Κάνε swipe left για να δεις το μακιγιάζ της Chiara Ferragni:

Δες επίσης: To απροσδόκητο nail art που έχει γίνει viral τελευταία

Σε κάθε περίπτωση, η συγκεκριμένη απόχρωση σίγουρα φωτίζει και αναζωογονεί το βλέμμα ενώ ταυτόχρονα μας φτιάχνει τη διάθεση - ό, τι πρέπει δηλαδή για να το εντάξεις κι εσύ στο καλοκαιρινό μακιγιάζ των ματιών σου. Τι λες;

Δες επίσης: Selena Gomez vs Jennifer Lopez | Ποια είχε το καλύτερο μανικιούρ;