Follow us

Chiara Ferragni | Tο εντυπωσιακό χτένισμα που έκανε για να γιορτάσει τα γενέθλιά της

Plus, όλα τα wow χτενίσματα που έχει κάνει μετά τη γέννηση της κόρης της.

chiara ferragni Splash News / Ideal Image

Μεγάλη μέρα η σημερινή, 7η Μαΐου, για την Chiara Ferragni, αφού εκτός από τα γενέθλιά της, γιορτάζει και την ονειρική στιγμή που της έκανε πρόταση γάμου on stage πριν τέσσερα χρόνια ο σύζυγός της, Fedez.

Δες επίσης: Το ιδιαίτερο μανικιούρ της Chiara Ferragni που έχει γίνει viral

Η 34χρονη influencer, που είναι εξαιρετικά ενεργή στα social media κρατώντας πολύ καλή επαφή με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανέβασε αρκετά posts στο Instagram πριν λίγες ώρες με αφορμή τα γενέθλιά της. Μέσα σε όλα αυτά, είδαμε και το super girly χτένισμά της, που έκανε χάριν της ημέρας.

Πρόκειται για ένα wavy hairstyle που η νεαρή μανούλα έχει πιάσει σε half up-do (το trend της σεζόν), ενώ δύο χαλαρές τούφες πλαισιώνουν το πρόσωπό της.

Δες το χτένισμα:

Loading...

Υποψιαζόμαστε βέβαια ότι αυτό είναι μόνο η αρχή, καθώς έρχεται ένα ολόκληρο σαββατοκύριακο που θα γιορτάζει τα γενέθλιά της στην Τοσκάνη (όπως δήλωσε στη λεζάντα της φωτογραφίας) και είμαστε σίγουρες ότι θα ακολουθήσουν κι άλλα, ακόμα πιο εντυπωσιακά χτενίσματα αλλά και makeup looks.

Προς το παρόν, και μέχρι να τα δούμε όλα στο προφίλ της, ας αρκεστούμε στα υπέροχα χτενίσματα που έχει κάνει όλη αυτή την περίοδο μετά τη γέννηση της κόρης της - και που ομολογουμένως, είναι τόσο εντυπωσιακά και η ίδια τόσο πολύ σε φόρμα που δεν θα φανταζόσουν ότι έχει γεννήσει πρόσφατα.

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Θεωρούμε πως το τελευταίο, με τις γαλλικές κοτσίδες ενωμένες με hair clips, που βρίσκονται διάσπαρτα κατά μήκος όλων των μαλλιών, είναι και το πιο πρωτότυπο, τι λες; Θα το δοκίμαζες;

Δες επίσης: 10 φορές που η Chiara Ferragni μάς εντυπωσίασε με τα beauty looks της στην εγκυμοσύνη της

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ