Follow us

Naturally Good | Ανακαλύψαμε τα πιο θρεπτικά προϊόντα περιποίησης που η επιδερμίδα σου δεν θα "χορταίνει"

Με 98% φυσικά συστατικά και λιγότερο πλαστικό στη συσκευασία, εκτός από την επιδερμίδα σου είναι σαφές ότι αγαπούν και το περιβάλλον.

φυσικά καλλυντικά Courtesy of Nivea

Οι μέρες που απλά η συσκευασία ενός προϊόντος ήταν αρκετή για να μας κάνει να το βάλουμε στο καλάθι μας είναι πλέον παρελθόν. Σαν σύγχρονες και δυναμικές γυναίκες δεν αρκούμαστε πια στο να είναι τα καλλυντικά μας απλά αποτελεσματικά. Θέλουμε επίσης να σέβονται το περιβάλλον, έτσι ώστε να μπορούμε να τα χρησιμοποιούμε χωρίς ενδοιασμούς. Αυτός είναι ο λόγος που λατρέψαμε τη νέα vegan σειρά με φυσικά καλλυντικά Naturally Good της NIVEA.

5 λόγοι που αγαπήσαμε τα νέα φυσικά καλλυντικά Naturally Good

1. Περιέχουν 98% φυσικά συστατικά

Naturally Good | Ανακαλύψαμε τα πιο θρεπτικά προϊόντα περιποίησης που η επιδερμίδα σου δεν θα "χορταίνει"

Η NIVEA έψαξε σε όλον τον κόσμο αναζητώντας τα πιο πολύτιμα συστατικά, έτσι ώστε να δημιουργήσει τα πιο μοσχομυριστά και αποτελεσματικά προϊόντα περιποίησης. Πιο συγκεκριμένα τα προϊόντα της σειράς Naturally Good περιέχουν σκόνη από χυμό των φύλλων Aloe Barbendensis, η οποία χρησιμοποιείται εδώ και χιλιάδες χρόνια για να προστατεύει από την ξηρότητα και να καταπραΰνει την επιδερμίδα. Περιέχουν επίσης έλαιο κάνναβης, το οποίο έχει αντιφλεγμονώδη δράση και βοηθά στη βιωσιμότητα των κυττάρων της επιδερμίδας, αλλά και κολλοειδές πλιγούρι βρώμης, το οποίο ανακουφίζει από μικροερεθισμούς. Εξίσου σπουδαίο συστατικό των προϊόντων Naturally Good είναι και το έλαιο αβοκάντο Persea Gratissima, το οποίο αφήνει την επιδερμίδα απαλή και ελαστική.

Ξέρουμε τι μπορεί να αναρωτιέσαι: "Και το υπόλοιπο 2% τι είναι;". Για να διασφαλιστεί η σταθερότητα των πολύτιμων αυτών συστατικών, αλλά και το υπέροχο άρωμά των προϊόντων, περιέχουν πολύ μικρές ποσότητες από άλλα συστατικά

2. Είναι vegan και cruelty free

Nivea

Το 2021 μας φαίνεται σχεδόν αδιανόητο ένα brand να μην είναι vegan και cruelty free. Ευτυχώς η NIVEA δεν κάνει δοκιμές σε ζώα και τα προϊόντα της δεν περιέχουν ζωικά συστατικά ή συστατικά ζωικής προέλευσης. #Amen

3. Έχουν συσκευασία με λιγότερο πλαστικό

product

Η βιωσιμότητα ενός προϊόντος δεν θα πρέπει να ξεχνάς ότι δεν κρίνεται μόνο από τη σύνθεσή του, αλλά και από τη συσκευασία του. Αυτός είναι ο λόγος που εκτιμήσαμε ιδιαίτερα το γεγονός ότι τα μπουκάλια της NIVEA είναι πλέον κατασκευασμένα από 50% λιγότερο πλαστικό. Τι σημαίνει πρακτικά αυτό; Εξοικονομούνται 112 τόνοι πλαστικού κάθε χρόνο, παράγεται λιγότερο διοξείδιο του άνθρακα κατά την παραγωγή τους, ενώ η εταιρία μπορεί να μεταφέρει 10% περισσότερα μπουκάλια σε μία παλέτα, εξοικονομώντας μια ολόκληρη παλέτα στη μεταφορά για κάθε 10.000 προϊόντα που αποστέλλονται.

4. Μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις μέχρι την τελευταία σταγόνα

Nivea

Αν θέλεις να κάνεις τη skincare ρουτίνα σου όσο το δυνατόν πιο βιώσιμη, τότε θα πρέπει να χρησιμοποιείς κάθε προϊόν μέχρι την τελευταία σταγόνα, έτσι ώστε να μην αγοράζεις διαρκώς νέα προϊόντα, τα οποία με τη σειρά τους γίνονται απορρίμματα.

Τα νέα μπουκάλια της NIVEA σε βοηθούν να κάνεις ακριβώς αυτό, καθώς χάρη στο μειωμένο βάρος του πλαστικού, πλέον μπορείς να συμπιέζεις το μπουκάλι σαν σωληνάριο οδοντόκρεμας και έτσι να χρησιμοποιείς το προϊόν πραγματικά μέχρι την τελευταία του σταγόνα.

5. Η δέσμευση του brand για τη βιωσιμότητα

Nivea

Αν νομίζεις ότι μόνο αυτοί ήταν οι στόχοι της NIVEA γελιέσαι! Το brand με τη νέα σειρά Naturally Good κάνει μόνο το πρώτο τoυ βήμα προς ένα πιο βιώσιμο μέλλον.

Στόχος του είναι μέχρι το 2025 το 100% των συσκευασιών του να είναι ανακυκλώσιμο, βιοδιασπώμενο ή επαναχρησιμοποιούμενο, αλλά και το 25% να αποτελείται από ανακυκλωμένο περιεχόμενο. Ένας ακόμα σπουδαίος στόχος που έχει θέσει είναι το 100% της ηλεκτρικής ενέργειας που καταναλώνει να προέρχεται από ανανεώσιμες πηγές ενέργειας, αλλά και ακόμα περισσότερες οικογένειες να υποστηρίζονται βιώσιμα μέσω της παγκόσμιας κοινωνικής του δέσμευσης.

Nivea

Χρειάζεσαι κι άλλους λόγους για να δοκιμάσεις τα φυσικά καλλυντικά της NIVEA, Naturally Good; Αμφιβάλλουμε!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ