Τα lip balms με χρώμα που μπορούν να αντικαταστήσουν επάξια το κραγιόν σου

Τα αγαπημένα μας ενυδατικά lip balms με χρώμα που είναι καλύτερα κι από κραγιόν.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Μπορεί ο χειμώνας και τα πολλά κρύα να έδωσαν τη θέση τους στις ολοένα αυξανόμενες θερμοκρασίες της άνοιξης, όμως αυτό δεν σημαίνει ότι τα χείλη μας δεν εξακολουθούν να ζητούν πλήρη ενυδάτωση και φροντίδα. Ειδικά τώρα που όσο να ναι ταλαιπωρούνται λίγο παραπάνω κάτω από τη μάσκα, που αναγκαζόμαστε να φοράμε παντού και πάντα.

Δες επίσης: Το DIY Lip Scrub που θα σου χαρίσει τα πιο μεταξένια, ζουμερά χείλη ever

Κι επειδή είμαστε σίγουρες ότι σου έχει λείψει να φοράς κραγιόν, σου έχουμε την καλύτερη λύση: τα lip balms με χρώμα, που ενυδατώνουν και περιποιούνται τα χείλη σου, ενώ ταυτόχρονα τους χαρίζουν ένα διακριτικό χρώμα υγείας. Το πιο ωραίο είναι ότι και να χαλάσει το αποτέλεσμα κάτω από την προστατευτική μάσκα, δεν φοβάσαι μην πασαλειφθείς με το χρώμα - όπως θα ανησυχούσες αντίστοιχα αν φορούσες κραγιόν - καθώς είναι όντως πολύ διακριτικά ενώ ανανεώνονται πανεύκολα, όπου κι αν είσαι, ό, τι κι αν κάνεις.

Δες επίσης: "Glassy" eyes, dewy επιδερμίδα, monochromatic looks και άλλα makeup trends της φετινής άνοιξης

Δες παρακάτω τις επιλογές που κάναμε σε lip balms με χρώμα - θεωρούμε ότι πρόκειται για τα καλύτερα της αγοράς:

California Kissin' Color Balm moisturizing lip balm, Benefit

Ήπια σύνθεση εμπλουτισμένη με βούτυρο άγριου μάνγκο που βοηθά στην ενυδάτωση των χειλιών και υαλουρονικό οξύ για να διατηρεί τα χείλη απαλά και ενυδατωμένα όλη την ημέρα. Διακριτικό και πολυτελές αποτέλεσμα χρώματος που διαρκεί έως 8 ώρες.

Lip Care με τριαντάφυλλο, Apivita

Αποκαθιστά τα σκασμένα χείλη με τη βοήθεια της βιταμίνης F, του ελαίου από calendula και αβοκάντο και αφήνει μια διακριτική ροζ λάμψη. 

 

Lip Balm Wild Rose Tinted, KORRES

Βαθιά ενυδάτωση και θρέψη, άμεση ανακούφιση σε ξηρά και σκασμένα χείλη, με Ελληνικό βαλσαμέλαιο και βιταμίνη Ε.

Soleil Lip Balm, Tom Ford

Ενυδατικό lip balm στην απαλή απόχρωση Paradiso (07)

French Kiss Baume Levres Teinte, Caudalie

Τα κύρια συστατικά του είναι η πολυφαινόλη που έχει αντιοξειδωτική δράση και το εξαιρετικά θρεπτικό κερί μέλισσας.

Petal Infusion Lip & Cheek Tint, Darphin

Πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά balm για τα χείλη και τα ζυγωματικά, με 98% φυσικά συστατικά. Με βερίκοκο και αληθινά πέταλα λουλουδιών προσφέρει θρέψη, απαλότητα και ενυδάτωση σε χείλη, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί και ως ρουζ, χάρη στο ελαφρύ ροζ χρώμα υγείας που αφήνει.

Lanolips Original 101 Ointment Multi-Balm με Βιταμίνη Ε και εκχυλίσματα καρπουζιού

Πολυχρηστικό balm που ενυδατώνει και επανορθώνει τόσο τα σκασμένα χείλη όσο και τα ξηρά σημεία της επιδερμίδας. Αφήνει ένα διακριτικό ροζέ χρώμα.

Clinique Lip Balm, Chubby stick

Ενυδατικό και θρεπτικό balm που συνδυάζει την απόλαυση ενός μολυβιού με παιχνιδιάρικο χρώμα με την άνεση της εντατικής ενυδάτωσης. Η μοναδική του σύνθεση με βάση βούτυρο καριτέ και λάδι jojoba αφήνει τα χείλη λαχταριστά και ακαταμάχητα μεταξένια.