Follow us

Έχεις καφέ κηλίδες; Βρήκαμε τη skincare σειρά που θα λατρέψεις

​Η σειρά Vinoperfect της Caudalie παρουσιάζεται με ανανεωμένη και ακόμη πιο αποτελεσματική σύνθεση, μετά από συνεχή αναζήτηση της καλύτερης δυνατής φόρμουλας.

Skincare Istock Photo

Κηλίδες ήλιου, υπερμελάγχρωσης, εγκυμοσύνης ή γήρανσης: Όποιο είδος κηλίδων και να σε απασχολεί, η Caudalie υπόσχεται να το διορθώσει με την ανανεωμένη σειρά Vinoperfect, που αγαπούν εκατομμύρια Γαλλίδες, αλλά και skincare addicts σε όλον τον κόσμο.

Έχεις καφέ κηλίδες; Βρήκαμε τη skincare σειρά που θα λατρέψεις

Φέτος ο κορυφαίος ορός Radiance Serum Complexion Correcting παρουσιάζεται με νέα νέα ανανεωμένη σύνθεση, η οποία περιλαμβάνει ένα νέο βιομημιτικό γαλακτωματοποιητή, που μιμείται τις στοιβάδες της επιδερμίδας διευκολύνοντας έτσι την απορρόφηση της Βινιφερίνης -του θαυματουργού αυτού συστατικού της σειράς Vinoperfect, που είναι 62 φορές πιο αποτελεσματικό από τη βιταμίνη C- βελτιστοποιώντας τη δράση στις κηλίδες με x39 μεγαλύτερη αποτελεσματικότητα. Το αποτέλεσμα; Πιο λαμπερή και ομοιόμορφη επιδερμίδα, απαλλαγμένη από κηλίδες!

caudalie

Στην ίδια σειρά θα βρεις το Concentrated Brightening Glycolic Essence, που θα προετοιμάσει την επιδερμίδα σου πριν τον ορό, την Glycolic Peel Mask για απολέπιση, την Instant Brightening Moisturizer με νιασιναμίδη για την πρωινή περιποίηση της επιδερμίδας σου και την Dark Spot Correcting Glycolic Night Cream με γλυκολικό οξύ και ένζυμο παπάγιας για τη βραδινή. Η skincare ρουτίνα Vinoperfect ολοκληρώνεται φυσικά με την Dark Spot Correcting Hand Cream για θρέψη και επανόρθωση της επιδερμίδας των χεριών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ