Follow us

Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος που δεν θα θες να σταματήσεις να φοράς

Ευχάριστες υφές και άρωμα, πιο συχνή εφαρμογή και άρα καλύτερη προστασία.

NUXE iStock

Καλοκαίρι, ήλιος, θάλασσα, μαύρισμα... Ποια δεν χαίρεται ακούγοντας αυτές τις λέξεις, ανυπομονώντας να έρθουν οι διακοπές για να χαλαρώσει στο αγαπημένο της νησί, ξαπλωμένη με τις ώρες στον ήλιο; Κι επειδή ακόμα και αυτό χρειάζεται πολλή προσοχή, η Nuxe έχει φροντίσει για μια αντηλιακή σειρά προστασίας από τον ήλιο που δεν θα χορταίνεις να φοράς. Πλέον, δεν έχεις καμία δικαιολογία για να μην χρησιμοποιήσεις το αντηλιακό σου: το καλοκαιρινό άρωμα των αντηλιακών της Nuxe σε συνδυασμό με την απολαυστική τους υφή θα σε κάνουν να θες να τα εφαρμόζεις στο repeat.

H νέα καμπάνια SUN.FEEL.REPEAT παρουσιάζει την τεχνογνωσία των εργαστηρίων NUXE που συνδυάζει την απόλαυση κατά τη χρήση και τη δραστική αποτελεσματικότητα, μέσα από τρία hero προϊόντα της σειράς NUXE SUN: νέα αντηλιακή κρέμα προσώπου ελαφριάς υφής Light Fluid High Protection με δείκτη SPF50, το λάδι μαυρίσματος Tanning Oil High Protection SPF50 και το ενυδατικό γαλάκτωμα για μετά τον ήλιο Refreshing After-Sun Lotion.

Τα αντηλιακά προσώπου και σώματος που δεν θα θες να σταματήσεις να φοράς

Το πιο σημαντικό; Τα προϊόντα περιέχουν ειδικά επιλεγμένα αντηλιακά φίλτρα που προστατεύουν από UVA/UVB ακτινοβολία και από τα ορατά σημάδια φωτογήρανσης.

Οι απολαυστικές υφές και το εθιστικό άρωμα από γλυκό πορτοκάλι, άνθη tiare και βανίλια σε συνδυασμό με τη δραστική αποτελεσματικότητα, σε κάνουν να θέλεις να χρησιμοποιείς όλα τα προϊόντα της σειράς ξανά και ξανά.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ