Follow us

Δοκιμάσαμε τα αντηλιακά που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στη βαλίτσα σου φέτος

Για την ύψιστη προστασία και φροντίδα του δέρματός σου από τον ήλιο.

sunscreen iStock

Αν ετοιμάζεις βαλίτσα για κάποια μικρή απόδραση σε κοντινό (ή μακρινό) προορισμό, ένα είναι το προϊόν που δεν πρέπει να λείπει με τίποτα από τη βαλίτσα σου, κι αυτό είναι το αντηλιακό σου.

Φανταζόμαστε όμως ότι θα το έχεις ήδη ψηλά στη λίστα των προτεραιοτήτων σου, μιας και γνωρίζεις τη σημασία του για την προστασία της επιδερμίδας σου από τη βλαβερή ακτινοβολία του ήλιου. Πιστεύουμε ότι ξέρεις πόσο σημαντικό είναι να φοράς πάντα αντηλιακό, ακόμα και μέσα στην πόλη, ακόμα και με συννεφιασμένο καιρό, καθώς οι τόσο επικίνδυνες ακτίνες του ήλιου δεν προκαλούν μόνο εγκαύματα στο δέρμα, αλλά και πρόωρη γήρανση.

Σε αυτό το σημείο να σου πούμε ότι δοκιμάσαμε μια εξαιρετική σειρά αντηλιακών προϊόντων, την Cien Sun, διαθέσιμη αποκλειστικά στα Lidl. Τι μας έκανε να τα ξεχωρίσουμε; Το γεγονός ότι συνδυάζει πολλά θετικά στοιχεία και ταυτόχρονα είναι ιδανικά ακόμα και για τις πιο ευαίσθητες επιδερμίδες.

Δοκιμάσαμε τα αντηλιακά που πρέπει οπωσδήποτε να βάλεις στη βαλίτσα σου φέτος

Τι προσφέρουν τα αντηλιακά Cien Sun;

Περιέχουν έναν πρωτοποριακό συνδυασμό φίλτρων UVA και UVB που παρέχουν υψηλή, αποτελεσματική προστασία από την ηλιακή ακτινοβολία. Θα τα βρεις σε μορφή σπρέι, γαλακτώματος αλλά και ελαίου, καλύπτοντας με αυτόν τον τρόπο κάθε ανάγκη και επιθυμία, ενώ είναι κατάλληλα για κάθε τύπο δέρματος, ακόμα και για τα πιο ευαίσθητα.

cien

Είναι αδιάβροχα - και άρα τέλεια για εσένα που σου αρέσουν δραστηριότητες όπως το κολύμπι, το τρέξιμο ή τα παιχνίδια στη θάλασσα. Το ακόμα καλύτερο είναι ότι δεν αφήνουν ενοχλητικά λευκά σημάδια στο δέρμα ενώ απορροφώνται εύκολα και γρήγορα από αυτό αφήνοντας μια βελούδινη αίσθηση.

Σε περίπτωση τώρα που καείς ή ταλαιπωρηθείς από τον ήλιο, η Cien Sun από την Lidl διαθέτει στη φαρέτρα της άλλο ένα εκπληκτικό (και πολύ χρήσιμο) προϊόν: την After Sun Lotion με γιαούρτι, φυσική πηγή πρωτεϊνών, ιχνοστοιχείων και βιταμινών, που χρησιμοποιούσαμε παραδοσιακά για να ανακουφιστούμε από το κάψιμο του ήλιου. Το συγκεκριμένο After Sun αναζωογονεί, ενυδατώνει και δροσίζει την ταλαιπωρημένη από τον ήλιο επιδερμίδα, χαρίζοντάς της μια αίσθηση δροσιάς και φρεσκάδας που διαρκεί, ενώ ταυτόχρονα βοηθά στο να διατηρήσεις το μαύρισμά σου. Φοβερό;

cien

Τέλος, καλό είναι να ξέρεις ότι η συγκεκριμένη σειρά φροντίζει και για τα παιδιά παρέχοντάς τους την αντηλιακή σειρά της Cien για παιδιά με SPF 50+ που υπόσχεται ολοκληρωμένη προστασία από την ακτινοβολία του ήλιου.

cien

Σε περίπτωση που έχεις ή φροντίζεις παιδιά ή βρέφη, καλό είναι να έχεις υπόψη σου ότι δεν πρέπει να εκτίθενται καθόλου στο άμεσο ηλιακό φως. Τα καπέλα, τα ελαφριά ρούχα αλλά και η αποφυγή συνεχόμενης και άμεσης έκθεσης στον ήλιο κρίνονται απαραίτητα ακόμα κι αν φορούν αντηλιακό. Φυσικά το ίδιο ισχύει και για σένα!

Info: Όλα τα προϊόντα Cien Sun θα τα βρεις στα καταστήματα Lidl.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ