Follow us

Eτοιμάζεις βαλίτσα για τριήμερο; Τα 7 beauty προϊόντα που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν απ' το νεσεσέρ σου

Οι προτάσεις μας για να είσαι όμορφη και περιποιημένη χωρίς να παραφορτώσεις τη βαλίτσα σου.

καλλυντικά για τριήμερο iStock

Αν κανονίζεις να φύγεις σύντομα εκτός Αθηνών, πιθανόν να βασανίζεσαι από το αιώνιο ερώτημα: ποια καλλυντικά για το τριήμερο πρέπει να βάλεις στη βαλίτσα σου. Γιατί δεν αρκεί να πακετάρεις μόνο τα απαραίτητα fashion κομμάτια που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη κατά τη διάρκεια ενός τριημέρου, πρέπει να λάβεις υπόψη σου και ποια είναι εκείνα τα beauty προϊόντα που δεν πρέπει με τίποτα να ξεχάσεις, χωρίς όμως να το παρακάνεις.

5 μυστικά για τέλεια πόδια στην παραλία

Εμείς προτείνουμε να γεμίσεις το νεσεσέρ σου με λίγα και καλά προϊόντα, που θα σου προσφέρουν πάνω απ' όλα προστασία από τον ήλιο, θα σου χαρίσουν ενυδάτωση (ώστε να μην ξεφύγεις τελείως από την skincare καθημερινή ρουτίνα σου) αλλά και θα αναδείξουν το μαύρισμα και τα όμορφα χαρακτηριστικά σου.

Τα 7 beauty προϊόντα που καλό είναι να μην ξεχάσεις:

#1. Αντηλιακό προσώπου και σώματος

Τα αντηλιακά είναι τα πρώτα προϊόντα που πρέπει να ρίξεις στη βαλίτσα σου. Όποια υφή κι αν είναι η υφή και η μορφή τους, το σημαντικό είναι να έχουν υψηλό δείκτη προστασίας (30-50SPF). Θα σου προτείναμε να επιλέξεις αντηλιακό προσώπου με χρώμα ώστε να είναι όσο καλυπτικό πρέπει και να μην χρειαστεί να κουβαλήσεις και foundation μαζί σου, αντικαθιστώντας το με αυτόν τον τρόπο.

Eτοιμάζεις βαλίτσα για τριήμερο; Τα 7 beauty προϊόντα που δεν πρέπει με τίποτα να λείπουν απ' το νεσεσέρ σου
Αντηλιακό Νερό Υψηλής Προστασίας 50SPF με Β-Καροτένιο, Vichy Capital Soleil
beauty
Αντηλιακή κρέμα προσώπου με χρώμα ενισχυμένη με Γιαούρτι, για ενεργή ενυδάτωση και ομοιόμορφη κάλυψη, KORRES

#2. Ενυδατική κρέμα

Μην ξεχάσεις την ενυδατική ημέρας (ή και νύχτας αν θες), ώστε να ενυδατώνεις την επιδερμίδα του προσώπου σου και στις διακοπές.

beauty
Vinoperfect Instant Brightening Moisturizer της Caudalie, ενυδατική κρέμα ημέρας κατάλληλη για τη μείωση των καφέ κηλίδων.

#3. Cleanser

Πολύ πολύ σημαντικό να μην ξεχάσεις το καθαριστικό του προσώπου σου, καθώς πρέπει να καθαρίζεις σε βάθος την επιδερμίδα σου. Κι αυτό γιατί το αλάτι σε συνδυασμό με τα αντηλιακά και το όποιο makeup φοράς φράζουν τους πόρους, ενώ ο ήλιος και ο ιδρώτας επιδεινώνουν την κατάσταση. Λογικά, η καθημερινή σου ρουτίνα περιλαμβάνει και αφαίρεση του μακιγιάζ με κάποιο micellaire water ή λοσιόν ντεμακιγιάζ. Κι επειδή όλα αυτά πιάνουν χώρο και καταλαβαίνουμε ότι προτιμάς να μην τα κουβαλάς, σου προτείνουμε -κατ'εξαίρεση και μόνο για το τριήμερο- ένα καθαριστικό προσώπου που λειτουργεί ταυτόχρονα και ως makeup remover.

beauty
All About Clean rinse-off foaming cleanser Clinique, απομακρύνει απαλά το μακιγιάζ και καθαρίζει σε βάθος ενώ είναι ιδανική για μικτές-λιπαρές επιδερμίδες.

#4. Bronzer

Αν πρέπει να καταλήξεις σε ένα μόνο καλλυντικό προϊόν, αυτό θα λέγαμε ότι πρέπει να είναι μια bronzing powder (ιριδίζουσα ή ματ). Θα αναδείξει το μαύρισμά σου ενώ μπορείς να κάνεις skip το ρουζ με αυτήν, αφού θα σου χαρίσει μια ομοιόμορφη λάμψη και χρώμα τόσο στα ζυγωματικά όσο και στο πρόσωπο. Tip: μπορείς να την εφαρμόσεις και στα βλέφαρα αντί για σκιά.

beauty
Sun-Kiss Mineral Bronzing Powder για πρόσωπο και σώμα, Mon Rêve. To άρωμά της θα σε μαγέψει!

#5. Lip Balm

Το καλοκαίρι χρειάζεσαι κάποιο προϊόν για τα χείλη που θα τα ενυδατώνει και ταυτόχρονα θα τους δίνει ένα διακριτικό χρώμα. Απόφυγε καλύτερα τα κραγιόν που έχουν ένα bold αποτέλεσμα και προτίμησε τα σούπερ ενυδατικά lip balms. Υπάρχει καλύτερη επιλογή;

lips
California Kissin' Color Balm moisturizing lip balm, Benefit, ενυδατώνει τα χείλη αφήνοντας ένα απαλό ροζ χρώμα.

#6. Μάσκαρα

Κανένα νεσεσέρ δεν μπορεί να θεωρηθεί πλήρες αν δεν περιέχει και μια μάσκαρα που θα αναδείξει τις βλεφαρίδες σου, θα τις κάνει να φαίνονται πιο μακριές και πιο πλούσιες.

mascara
Fiber - Volume Mascara, Seventeen για απίστευτο, εντυπωσιακό μήκος στις βλεφαρίδες σου.

#7. Body Oil

Αντί για ενυδατική σώματος, καλό είναι να πάρεις κάποιο έλαιο σώματος (shimmering ή μη) για να το απλώσεις στην επιδερμίδα σου μετά το ντουζ. Το μαύρισμά σου θα δείξει πιο έντονο ενώ το δέρμα σου θα γίνει αμέσως πιο λείο και βελούδινο. Το καλό με τα body oils είναι ότι οι συνθέσεις τους είναι πολυχρηστικές, οπότε εύκολα μπορείς να εφαρμόσεις λίγο και στα μαλλιά, ακόμα και στο πρόσωπο. Tip: μπορεί να χρησιμεύσει και ως highlighter για το πρόσωπο (ιδίως αν επιλέξεις έλαιο με χρυσόσκονη), γλυτώνοντάς σε από άλλο ένα έξτρα προϊόν.

beauty
Ξηρό πολυχρηστικό ιριδίζον λάδι Huile Prodigieuse, Nuxe

Summer foot care | Οι DIY μάσκες ποδιών για βελούδινα άκρα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ