Follow us

Τα προϊόντα περιποίησης που θα ανανεώσουν την body skincare ρουτίνα σου φέτος το καλοκαίρι

Το απόλυτο must-have για ηλιιοκαμμένη όψη και απαλή επιδερμίδα.

Beauty Istock Photo

Καλοκαίρι σημαίνει πολύχρωμα μπικίνι, shorts, summer dresses και φυσικά το άγχος για τα εκτεθειμένα κατάλευκα άκρα που σου κληροδότησε ο χειμώνας μέσα στο σπίτι. Από αυτό το άγχος ήρθε να σε απαλλάξει η Little Secrets με τη νέα Summer Light συλλογή με άκρως καλοκαιρινό άρωμα.

Τα προϊόντα περιποίησης που θα ανανεώσουν την body skincare ρουτίνα σου φέτος το καλοκαίρι

Ξεκίνησε την περιποίηση της επιδερμίδας σου με το The Bronzelight Scrub με άρωμα με νότες από περγαμόντο, γαρδένια και καρύδα, που απομακρύνει τα νεκρά κύτταρα αφήνοντας την επιδερμίδα ενυδατωμένη και λαμπερή. Σειρά έχει η ενυδάτωση της επιδερμίδας σου με το The Bronzelight Glow SPF 6. Αυτή η πλούσια, πολυτελής φόρμουλα με οργανικά έλαια καρύδας, αμυγδάλου, macadamia, jojoba, ηλίανθος, βούτυρο κακάο και βιταμίνες αφήνει στο δέρμα μια μεταξένια απαλή αίσθηση, βαθιά θρέψη και λάμψη ενισχύοντας το μαύρισμα ενώ ταυτόχρονα το προστατεύει από τις ελεύθερες ρίζες χάρη στα αντιοξειδωτικά συστατικά του. Το άρωμά του με νότες από περγαμόντο, γαρδένια και καρύδα, σε συνδυασμό με τις bronze ιριδίζουσες πέρλες κάνει το μαύρισμα πιο έντονο, τη διάρκειά του μεγαλύτερη και το δέρμα λαμπερό και ενυδατωμένο.

product

Εναλλακτικά για την απολέπισης της επιδερμίδας σου μπορείς να χρησιμοποιήσεις το The Sunlight Scrub με άρωμα με νότες από άνθος πορτοκαλιού, γαρδένια και βανίλια. Έπειτα ολοκλήρωσε την περιποίηση της με το The SunlightGlow SPF 6 που χαρίζει στην επιδερμίδα ηλιοκαμένη λάμψη, ενυδάτωση, επιτάχυνση μαυρίσματος και αντηλιακή προστασία. Το άρωμά του με άνθος πορτοκαλιού, γαρδένια και βανίλια είναι σίγουρα κάτι που θα λατρέψεις.

info
Τα προϊόντα της LITTLE SECRETS NATURAL COSMETICS μπορείτε να τα βρείτε σε επιλεγμένους χώρους ομορφιάς, φαρμακεία, ξενοδοχεία, και spa, στην Ελλάδα και στη Κύπρο καθώς και στο ηλεκτρονικό κατάστημα www.littlesecrets.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ