Follow us

Reverse Eyeliner | To makeup trend που θα σε κάνει να ξεχωρίζεις σε κάθε καλοκαιρινό γάμο ή βάφτιση

Είναι πανεύκολο να το υιοθετήσεις.

καλοκαιρινό μακιγιάζ 2021 Istock Photo

Μόλις κατακτήσεις την "τέχνη" του eyeliner όλα τα πράγματα στο μακιγιάζ γίνονται πολύ πιο εύκολα. Ξαφνικά ένας ορίζοντας απεριόριστων δυνατοτήτων απλώνεται μπροστά σου καθώς μπορείς να πετύχεις τέλεια τόσο κλασικές γραμμές eyeliner, όσο και cat eyes και bold geometric looks. Τι γίνεται όμως αν δεν έχεις ιδέα ούτε πώς να πιάσεις το eyeliner; Τότε το Reverse Eyeliner, η νέα μεγάλη τάση στο καλοκαιρινό μακιγιάζ 2021, είναι ιδανική για εσένα αφού μπορείς να πετύχεις ένα άκρως εντυπωσιακό makeup look ακόμα και με τις basic ικανότητές σου στο μακιγιάζ.

Competing Tones | Ο πιο φρέσκος τρόπος να ανανεώσεις τα μαλλιά σου φέτος το καλοκαίρι

Η μεγαλύτερη τάση στο καλοκαιρινό μακιγιάζ του 2021

Τι ακριβώς είναι λοιπόν το Reverse Eyeliner look; Αντί να εφαρμόσεις το μολύβι ματιών με τον "παραδοσιακό" τρόπο, δηλαδή στη γραμμή των άνω βλεφαρίφων, η συγκεκριμένη τάση στο καλοκαιρινό μακιγιάζ του 2021 σε καλεί να το εφαρμόσεις μόνο στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων. Το αποτέλεσμα, όπως θα δεις στις φωτογραφίες που ακολουθούν, είναι άκρως δραματικό και εντυπωσιακό.

Όπως με κάθε makeup trend έτσι και σε αυτήν την περίσταση οι λεπτομέρειες είναι στο χέρι σου: Μπορείς να χρησιμοποιήσεις ένα neutral χρώμα για ένα πιο ήπιο αποτέλεσμα ή ένα φωτεινό χρώμα για ένα πιο eye catching. Η συμβουλή μας; Επίλεξε ένα φωτεινό μπλε ή σμαραγδί που κολακεύει εξαιρετικά την ηλιοκαμμένη επιδερμίδα, εφάρμοσε λίγη mascara και ένα nude κραγιόν και έχεις το πιο εντυπωσιακό wedding guest makeup look.

Vintage Brides | Τα πιο κομψά νυφικά beauty looks όλων των εποχών

Το μεγάλο θετικό της συγκεκριμένης τάσης είναι ότι εκτός από το ότι δείχνει πραγματικά εντυπωσιακή IRL, δείχνει εξαιρετική και στις φωτογραφίες. Στα plus και το γεγονός ότι είναι πολύ εύκολο να την υιοθετήσεις ακόμα κι αν δεν έχεις πολύ σταθερό χέρι.

Αποθήκευσε τις παρακάτω φωτογραφίες που σου αρέσουν περισσότερο και έχεις έτοιμη την ιδέα για το μακιγιάζ σου στους καλοκαιρινούς γάμους (και πίστεψέ μας, φέτος θα είναι πολλοί!):

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Παντρεύεσαι; 15 νυφικά μανικιούρ που πρέπει να δεις πριν την πρώτη πρόβα

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ