Follow us

Smells like summer | Το πολυχρηστικό λάδι ομορφιάς που -πίστεψέ μας- δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

Ένας φυσικός θησαυρός με λάδι monoi Ταϊτής για την επιδερμίδα και τα μαλλιά, που θα θα λατρέψεις για το μοναδικό του άρωμα.

Hei Poa Istock Photo

Μπορεί να σου φαίνεται περίεργο, μπορεί να σου φαίνεται ακραίο, μπορεί ακόμα να αδυνατείς να το πιστέψεις, αλλά είναι αλήθεια: Το καλοκαίρι είναι πλέον εδώ! Ο ήλιος πιο δυνατός από ποτέ έχει βαλθεί να επαναφέρει το φως στη ζωή μας μετά από μια δύσκολη χρονιά, κάνοντάς μας να ονειρευόμαστε βόλτες σε εξωτικές παραλίες.

Είναι πολύ πιθανό να έχεις ήδη κλείσει τα εισιτήρια σου για ένα σύντομο τριήμερο ή ακόμα και για τις πολυήμερες διακοπές του καλοκαιριού. Αποφασίσαμε, λοιπόν, να σου μιλήσουμε εγκαίρως, πριν ετοιμάσεις αποσκευές, για το πολυχρηστικό έλαιο ομορφιάς, που πρέπει να πάρεις μαζί σου – αλλά και να εντάξεις άμεσα στην καθημερινότητά σου στην πόλη.

Η βασίλισσα των νήσων Μαρκέζας, αλλά και της beauty ρουτίνας σου

Smells like summer | Το πολυχρηστικό λάδι ομορφιάς που -πίστεψέ μας- δεν πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό σου νεσεσέρ

Αν διαβάζεις το missbloom.gr, τότε σίγουρα θα γνωρίζεις ότι κάθε χρόνο τα πολυχρηστικά λάδια της HEI POA βρίσκονται πάντα στη λίστα με τα αγαπημένα μας προϊόντα περιποίησης. Φέτος, στο νεσεσέρ μας βάζουμε το ολοκαίνουριο ελιξήριο ομορφιάς Reine des Marquises, που κατέφθασε στα γραφεία μας πριν λίγες μέρες.

Τι το κάνει τόσο ξεχωριστό;

Αντλώντας έμπνευση από τα τελετουργικά ομορφιάς της Πολυνησίας, η HEI POA δημιουργεί εδώ και 45 χρόνια αυθεντικά προϊόντα περιποίησης της επιδερμίδας και των μαλλιών με βάση το λάδι monoi Ταϊτής(Π.Ο.Π.).

Μπορεί σήμερα οι απανταχού beauty editors να το εκθειάζουμε στο διαδίκτυο, ωστόσο οι ευεργετικές ιδιότητες του monoi oil δεν έγιναν γνωστές τώρα. Για την ακρίβεια, αποτελεί για πάνω από 2.000 χρόνια αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της Ταϊτής. Αρχικά οι Πολυνήσιοι το χρησιμοποιούσαν αποκλειστικά σε παραδοσιακές τελετουργίες, ενώ στη συνέχεια ξεκίνησε να χρησιμοποιείται στο βρεφικό μασάζ, στην περιποίηση του προσώπου ή ακόμα και στην ενδυνάμωση των θρυλικών μαλλιών των εξωτικών καλλονών της Ταϊτής. Πλέον, αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι και της δικής μας καθημερινότητας, καθώς μπορεί να χρησιμοποιηθεί με πολλούς τρόπους από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Το ολοκαίνουριο Reine des Marquises, όπως και κάθε υπέροχο λάδι της HEI POA, είναι ιδιαίτερα ευεργετικό τόσο για την επιδερμίδα όσο και για τα μαλλιά. Πιο συγκεκριμένα, μπορείς να το χρησιμοποιήσεις για να ενυδατώσεις και να θρέψεις την επιδερμίδα του σώματός σου, ή ακόμα και για να κάνεις μασάζ. Είναι ιδανικό ως ενυδατική μάσκα μαλλιών πριν το λούσιμο, αλλά και ως το final touch στις άκρες των μαλλιών που θα χαρίσει μια έξτρα δόση λάμψης μετά το styling.

Ένα υπέροχο αρωματικό πέπλο

Το λάδι Reine des Marquises είναι εξαιρετικά ενυδατικό και επαναφέρει τη λάμψη της επιδερμίδας και των μαλλιών, χωρίς να αφήνει ίχνη λιπαρότητας. Απορροφάται γρήγορα και δεν μεταφέρεται στα ρούχα. Κι όμως αυτός δεν είναι ο μόνος λόγος για τον οποίο το λατρεύουμε. Μερικές μόνο σταγόνες του αρκούν για να τυλίξουν με το πιο μεθυστικό, tropical άρωμα την επιδερμίδα και τα μαλλιά, κάνοντάς τα να μυρίζουν υπέροχα για ώρες. Με νότες από άνθη ylang-ylang, άνθη πορτοκαλιάς, ηλιοτρόπιο, βανίλια και καρύδα, το Reine des Marquises, ανεξαρτήτα από το πού βρίσκεσαι τη στιγμή της εφαρμογής, θα σε μεταφέρει νοερά στην καρδιά των νήσων Μαρκέζας, των παραδεισένιων νησιών της Πολυνησίας.

Ένα beauty oil είναι λίγο, πολύ λίγο

product

Το ξέρουμε ότι τόση ώρα εκμυστηρευόμαστε την αγάπη μας για το Reine des Marquises, αλλά δεν θα μπορούσαμε να μην κάνουμε έστω μια σύντομη αναφορά στα all time favourite λάδια της HEI POA. Αν αγαπάς τα φρέσκα, φωτεινά αρώματα, τότε σίγουρα θα πρέπει να δοκιμάσεις και το άκρως αισθησιακό Umuhei Monoï oil, το ζωηρό Happy Monoï oil με την συναρπαστική μυρωδιά από λουλούδια, φρούτα, ξυλώδεις νότες και βανίλια, αλλά και το σαγηνευτικό Tropical Orchid Monoï oil με νότες τροπικής ορχιδέας και βανίλιας.

info
Τα προϊόντα HEI POA διατίθενται σε επιλεγμένα φαρμακεία και καταστήματα. Ενημερώσου για τις όλες σειρές προϊόντων περιποίησης στο heipoa.gr, καθώς και για τα σημεία πώλησης στο www.heipoa.gr/eshop.php
Tag: @heipoa.gr
Spread the news: #heipoagr #monoioil

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ