Η Gwen Stefani τόλμησε το πιο απροσδόκητο χρώμα στα μαλλιά της

Θα γίνει το "two-toned hair" το νέο trend στα μαλλιά;

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Κάτι η νέα ταινία της Disney "Cruella" που έχει γίνει trend, κάτι η Εmma Stone που έλαμψε με τους δύο διαφορετικούς χρωματικούς τόνους στα μαλλιά της στον πρωταγωνιστικό ρόλο, δεν θέλει και πολύ να καταλάβουμε από πού εμπνεύστηκε η Gwen Stefani την πρόσφατη αλλαγή στα μαλλιά της.

Έτσι, πριν λίγες μέρες η τραγουδίστρια ανέβασε μια σειρά από φωτογραφίες και βίντεο στο προφίλ της με ένα απροσδόκητο, ασπρόμαυρο χρώμα στα μαλλιά της. Ή μάλλον, όχι και τόσο απροσδόκητο μιας και την έχουμε ξαναδεί να τολμάει, έστω παροδικά, μικρές αλλαγές (βλ. μπλέ και ροζ μαλλιά). Τον τελευταίο καιρό είχε μείνει πιστή βέβαια στο πλατινέ ξανθό χρώμα, που τώρα μπορείς μόνο να διακρίνεις ελάχιστα στην κορυφή του κεφαλιού της.

6 celebrities μοιράζονται τα μυστικά ομορφιάς τους κι εμείς κρατάμε σημειώσεις

Δες το νέο look:

Η black-and-white αλογοουρά της 51χρονης ταίριαζε απόλυτα με το κατακόκκινο κραγιόν της που μας θύμιζε τόσο πολύ την Cruella DeVil στην ομώνυμη ταινία. Ο Sami Knight, hairstylist της τραγουδίστριας, έπιασε τα μαλλιά της σε μια πολύ ψηλή αλογοουρά με blunt αφέλειες που σταματούσαν λίγο πάνω από τα φρύδια της. Η μαύρη αλογοουρά ήταν ελαφρώς γυριστή στις άκρες με στόχο να έχει μια όμορφη κίνηση, ενώ δύο φαρδιές τούφες πλαισίωναν το πρόσωπό της δεξιά και αριστερά.

Μήπως η Gwen Stefani και η Emma Stone έφεραν στο προσκήνιο το "two-toned hair colour" και πρόκειται να γίνει το νέο trend στα μαλλιά; Το σίγουρο είναι ότι η αλλαγή αυτή δίχασε τους fans της, με πολλούς να σχολιάζουν ότι τα νέα της μαλλιά είναι "terrible" και "it'a no", και με άλλους να τα βρίσκουν χαριτωμένα. Αυτό που νομίζουμε εμείς είναι ότι το πλατινέ ξανθό είναι σίγουρα η signature απόχρωσή της που την αναδεικνύει τέλεια.

Οι celebrity approved αποχρώσεις νυχιών για τα καλοκαιρινά μανικιούρ μας