Follow us

Οι celebrity approved αποχρώσεις νυχιών για τα καλοκαιρινά μανικιούρ μας

Με λίγα λόγια, ποια καλοκαιρινά χρώματα νυχιών προτείνουν με τις επιλογές τους οι αγαπημένες μας stars.

rosie Abaca Press

Δεν είναι μόνο οι τάσεις σε μαλλιά και μακιγιάζ που ορίζονται ως επί το πλείστον από τις αγαπημένες μας stars, αλλά και οι τάσεις στις αποχρώσεις νυχιών. Ειδικά το φετινό καλοκαίρι δεν βαριόμαστε ποτέ να βλέπουμε τα νέα μανικιούρ που αλλάζουν το ένα μετά το άλλο celebrities όπως οι Chiara Ferragni, Jennifer Lopez, Selena Gomez, Kylie Jenner και άλλες. Ειδικά οι τελευταίες μας έχουν εμπνεύσει πολλές φορές τόσο με τα ευφάνταστα nail art patterns που δοκιμάζουν όσο και με τα πιο ουδέτερα.

Πρόσφατο παράδειγμα λόγου χάριν η JLo, που επέλεξε ένα nude, εντελώς φυσικό χρώμα που ανέδειξε ακόμα περισσότερο τα μακριά νύχια αλλά και τα λεπτεπίλεπτα δάχτυλά της. Ενώ δηλαδή η απόχρωση δεν ήταν κάτι που δεν έχεις ξαναδεί, το αποτέλεσμα ήταν τόσο natural και chic που πραγματικά δεν χρειαζόταν τίποτα άλλο.

Σε αντίθεση με το πρόσφατο μανικιούρ της Selena Gomez, με τα ζωγραφισμένα με το χέρι περίτεχνα λουλούδια στα νύχια της, που θύμιζαν πίνακα ζωγραφικής. Εμπνευσμένα από την καλοκαιρινή συλλογή ρούχων του YSL, το μόνο σίγουρο είναι ότι οι κίτρινες και μπλε μαργαρίτες θύμιζαν αμέσως καλοκαίρι.

Είτε πρόκειται για σωστά έργα τέχνης (στα οποία "ειδικεύεται" κυρίως η Selena Gomez που φαίνεται ότι είναι λάτρις των εντυπωσιακών σχεδίων) είτε για πολύ απλά και κλασικά χρώματα, το σίγουρο είναι ότι οι παρακάτω stars ορίζουν με τις δικές τους επιλογές τις τάσεις στα χρώματα νυχιών για το φετινό καλοκαίρι.

Δες επίσης: Όλες οι φορές που η Kylie Jenner είχε τα πιο αμφιλεγόμενα μανικιούρ

Δες μερικά από τα αγαπημένα μας:

Jennifer Lopez

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Selena Gomez

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Margot Robbie

Loading...
Loading...

Chiara Ferragni

Loading...

Kylie Jenner

Loading...

Hailey Bieber

Loading...

Rosie Huntington-Whiteley

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ