Follow us

Ξέρουμε πού μπορείς να βρεις τα πιο πολυτελή προϊόντα ομορφιάς στις πιο οικονομικές τιμές

Το scarletbeauty.gr απέκτησε το πρώτο του φυσικό κατάστημα στο Χαλάνδρι και δεν βλέπουμε την ώρα να το επισκεφθούμε.

Scarlet Beauty Courtesy of Scarlet Beauty

Πόσες φορές έχεις ερωτευτεί ένα κραγιόν Tom Ford, ένα άρωμα Jo Malone ή ένα balm La Mer αλλά μόλις είδες την τιμή του το άφησες γεμάτη θλίψη πίσω στο ράφι; Το scarletbeauty.gr κατάφερε να αλλάξει ωστόσο πριν μερικούς μήνες τα δεδομένα προσφέροντας τα προϊόντα των πιο luxury brand στις πιο ελκυστικές προσφορές. Τώρα, μετά την επιτυχημένη του πορεία, το Scarlet Beauty απέκτησε το πρώτο φυσικό του κατάστημα στο Χαλάνδρι για να κάνεις ατελείωτο luxury shopping on a budget.

Ξέρουμε πού μπορείς να βρεις τα πιο πολυτελή προϊόντα ομορφιάς στις πιο οικονομικές τιμές

Εκεί θα βρεις σε αποκλειστικές προσφορές τις κορυφαίες μάρκες καλλυντικών επιλεκτικής διανομής όπως Estée Lauder, Clinique, MAC, La Mer, Tom Ford, Bobbi Brown, Jo Malone London, Cartier κ.α. Επίσης, διαθέσιμα μόνο στο Scarlet Beauty, θα βρεις exclusive brands αρωμάτων, όπως TOUS, Shakira, Benetton, Mandarina Duck, Laura Biagiotti, Anne Moller, Emanuel Ungaro κ.α. Εκεί θα ανακαλύψεις επίσης μια μεγάλη γκάμα από αυθεντικά προϊόντα περιποίησης προσώπου, σώματος, μαλλιών, μακιγιάζ, αρωμάτων, αντηλιακών και πολυτελών κεριών, η οποία ανανεώνεται και εμπλουτίζεται διαρκώς, αλλά και δερμοκαλλυντικά με φυσικά και βιολογικά ή vegan συστατικά και συνθέσεις, καθώς επίσης επαγγελματικά προϊόντα κομμωτηρίου για περιποίηση μαλλιών και styling. Τέλος, θα βρεις προσφορές σε καλλυντικά προϊόντα ευρείας διανομής.

Scarlet Beauty

Στον ίδιο χώρο με το Scarlet Beauty, συστεγάζεται μόνιμο fashion outlet των μαρκών Tommy Hilfiger και Calvin Klein, όπου θα βρεις μοναδικές ευκαιρίες σε ρούχα, παπούτσια και αξεσουάρ των δυο κορυφαίων Οίκων, για εσένα αλλά και τον φίλο σου.

info
Ηρώων Πολυτεχνείου 19, ΤΚ 152 31 Χαλάνδρι

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ