Follow us

Sleek & Stylish | Πώς να αντιγράψεις τα go-to χτενίσματα των fashionistas

Το Dyson Airstrait δεν λείπει από το hair kit καμίας.

Beauty Splash News/Ideal Image

Μπορεί να τρέχουν από το ένα fashion show στο άλλο κι από το ένα pr event στο επόμενο, ωστόσο τα πιο διάσημα fashion κορίτσια του Instagram καταφέρνουν να δείχνουν πάντα polished και stylish. Για αυτό δεν οφείλεται μόνο το άψογο fashion sense τους, αλλά και το γεγονός ότι έχουν σε rotation τρία πολύ συγκεκριμένα, sleek χτενίσματα, τα οποία ξέρουν πολύ καλά πως ταιριάζουν σε κάθε περίπτωση και δείχνουν πάντα κομψά.

Καθώς ο χρόνος τους είναι περιορισμένος, πολλές από αυτές στρέφονται στο ολοκαίνουριο Dyson Airstrait, το επαναστατικό styling tool, το οποίο ισιώνει απευθείας τα βρεγμένα μαλλιά με αέρα, χωρίς καυτές πλάκες γλιτώνοντάς τους έτσι πολύτιμα λεπτά προετοιμασίας. Επιπλέον υπάρχει η επιλογή της απευθείας εφαρμογής σε στεγνά μαλλιά (Dry) ώστε να ανανεώσουν το styling τους και να διατηρήσουν το chic φυσικό ίσιο αποτέλεσμα σε ελάχιστο χρόνο.

Sleek & Stylish | Πώς να αντιγράψεις τα go-to χτενίσματα των fashionistas

Το μυστικό του Dyson Airstrait κρύβεται στο πανίσχυρο (αλλά εντυπωσιακά ελαφρύ) Μοτέρ Dyson Hyperdymium™, το οποίο δημιουργεί τη ροή αέρα υψηλής ταχύτητας και υψηλής πίεσης που απαιτείται για να στεγνώσει και να ισιώσει τα μαλλιά ταυτόχρονα. Η θερμοκρασία της ροής του αέρα μετράται έως και 30 φορές το δευτερόλεπτο, διασφαλίζοντας ότι δεν υπερβαίνει την απαιτούμενη θερμοκρασία, αποτρέποντας τη φθορά από την υπερβολική θερμότητα και προστατεύοντας τη φυσική λάμψη των μαλλιών. Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι η ροή του αέρα προβάλλεται από τους δύο βραχίονες με κλίση 45°, προς τα κάτω και κατά μήκος των μαλλιών, δημιουργώντας έτσι την ένταση που απαιτείται για το ίσιωμα των μαλλιών.

dyson

Ο αέρας υψηλής πίεσης προβάλλεται ομοιόμορφα σε όλο το μήκος των μαλλιών κατά τη διάρκεια του styling που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται να χρησιμοποιηθεί υπερβολική θερμότητα. Τα μαλλιά έτσι στεγνώνουν και φορμάρονται ταυτόχρονα με λιγότερη θερμότητα και με λιγότερη φθορά. Τέλειο;

Φυσικά το ισιωτικό Dyson Airstrait μπορεί να χρησιμοποιηθεί τόσο σε βρεγμένα, όσο και απευθείας σε στεγνά μαλλιά, καθώς έχει δύο επιλογές styling (wet & dry).

Dyson

Το αποτέλεσμα θυμίζει χτένισμα κομμωτηρίου, με τα μαλλιά να δείχνουν απόλυτα ίσια, εξαιρετικά λεία και λαμπερά - το τέλειο "αξεσουάρ" σε μια stylish εμφάνιση.

Director's Note: Mετά από τρία δευτερόλεπτα αδράνειας, η συσκευή μπαίνει αυτόματα σε λειτουργία παύσης για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.

Αναρωτιέσαι ποια είναι τα τρία εύκολα και ταυτόχρονα κομψά χτενίσματα, που δημιουργούν οι fashionistas με το Dyson Airstrait; Ιδού:

Sleek Bun

Staight & Glossy

Sleek Ponytail

info
Για περισσότερες πληροφορίες επισκέψου το www.damkalidis.gr και το Instagram Account @dyson_damkalidis_distributor

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ