Οι 5 χρυσοί κανόνες της Jennifer Lopez για αξεπέραστη λάμψη στην επιδερμίδα

Η star αποκαλύπτει τα μυστικά της για το πώς πετυχαίνει αυτό το περιβόητο "JLo glow".

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Όποια δεν έχει αναρωτηθεί έστω μια φορά στη ζωή της τι ακριβώς κάνει η Jennifer Lopez για να διατηρεί αυτό το φρέσκο, αλαβάστρινο δέρμα, να σηκώσει το χέρι της. Η αξιοζήλευτη επιδερμίδα της, που στα 51 της ακτινοβολεί πραγματικά και την κάνει να δείχνει έως και 20 χρόνια νεότερη, είναι αποτέλεσμα πολλών παραγόντων, όπως ίσως θα φαντάζεσαι.

Jennifer Lopez | Ποιο είναι το μυστικό της για αψεγάδιαστα λαμπερή επιδερμίδα;

Η star αποκάλυψε σε ένα πρόσφατο post στo Instagram account JLo Beauty τους 5 δικούς της κανόνες που της χαρίζουν το περιβόητο glowing skin, ή αλλιώς το signature "JLo glow": οι χρυσοί κανόνες των 5 S, όπως τους χαρακτηρίζει. Αυτοί είναι: Sleep, Supplements, Sunscreen, Serum, Sano.

Πάμε να τους δούμε αναλυτικά:

#1. Sleep: Η performer προσπαθεί να απολαμβάνει 7-8 ώρες ύπνου καθημερινά, όσο "σφιχτό" κι αν είναι το πρόγραμμά της.

#2. Supplements: Τα συμπληρώματα που λαμβάνει καθημερινά τη βοηθούν να έχουν μια υγιή επιδερμίδα - η λάμψη ξεκινάει δηλαδή από μέσα.

#3. Sunscreen: Δεν ξεχνά να φορά αντηλιακό (από τη δική της beauty collection) τόσο στο πρόσωπο όσο και στον λαιμό, για να μπλοκάρει την UVA/UVB ακτινοβολία, το μπλε φως που προκαλείται από τις οθόνες αλλά τους ρύπους της ατμόσφαιρας.

#4. Serum: Το "That JLo Glow" serum ενυδατώνει, συσφίγγει και φωτίζει, χαρίζοντάς της αυτήν την τόσο νεανική επιδερμίδα.

#5. Sano: Πάνω απ᾽όλα, προσπαθεί να ζει μια όσο το δυνατόν πιο υγιεινή ζωή με το να τηρεί ένα ισορροπημένο πρόγραμμα διατροφής, να ασκείται καθημερινά αλλά και να πίνει πολύ νερό.

H Kate Winslet στέλνει ένα δυναμικό μήνυμα για την ομορφιά και την αυτοεκτίμηση σε όλες τις γυναίκες

Δες το post: