Follow us

Fruit Explosion | Πώς να δημιουργήσεις το πιο φρέσκο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Ανακάλυψε τη νέα σειρά καλλυντικών με τις πιο fun συσκευασίες και τα πιο απολαυστικά αρώματα, που δεν θα πρέπει να λείπει από το καλοκαιρινό νεσεσέρ σου.

Kiko Milano Courtesy of Kiko Milano

Το καλοκαίρι είναι συνώνυμο με τη φρεσκάδα και το χρώμα και αυτό είναι κάτι που κάθε χρόνο τέτοια εποχή αποτυπώνεται και στο μακιγιάζ μας. Ειδικά φέτος μετά από μια δύσκολη χρονιά, έχουμε ανάγκη περισσότερο από ποτέ να γιορτάσουμε την επιστροφή στην κανονικότητα με ένα πολύχρωμο και εξαιρετικά φρέσκο μακιγιάζ, που θα μας φτιάξει τη διάθεση και θα μας κάνει να ξεχωρίζουμε στις πρώτες βόλτες μας μετά την καραντίνα.

Fruit Explosion | Πώς να δημιουργήσεις το πιο φρέσκο μακιγιάζ του καλοκαιριού

Την ανάγκη μας αυτή φαίνεται πως κατάλαβε απόλυτα η Kiko Milano, η οποία λάνσαρε τη νέα limited edition συλλογή Fruit Explosion. Με το που έφτασε στα γραφεία μας, μας ενθουσίασε αρχικά με τις υπέροχες fun συσκευασίες των προϊόντων και το διακριτικό τους άρωμα, ενώ στη συνέχεια μας κέρδισε με τις αποτελεσματικές φόρμουλες των body scrubs και sleeping masks και την πολύ καλή απόδοση χρώματος στα προϊόντα μακιγιάζ.

Κι αφού λοιπόν τα δοκιμάσαμε, μπορούμε πλέον με σιγουριά να σου πούμε πώς μπορείς να πετύχεις το απόλυτο μακιγιάζ της σεζόν:

Kiko Milano

Ξεκίνησε προετοιμάζοντας το πρόσωπό σου με το Fruit Explosion Blurring Face Primer. Αν η επιδερμίδα σου δεν έχει πολλές ατέλειες, που θα ήθελες να καλύψεις, σε ενθαρρύνουμε να τις αγκαλιάσεις και να προχωρήσεις κατευθείαν στο επόμενο βήμα του μακιγιάζ, δηλαδή στη δημιουργία ενός sunkissed αποτελέσματος με το Fruit Explosion Maxi Bronzer 01 και τον τονισμό των ζυγωματικών με το Fruit Explosion Juicy Blush 02.

Kiko Milano

Με αυτό το μακιγιάζ στόχος μας είναι να δοθεί έμφαση στα ματιά, τονίζοντάς τα με ενδιαφέροντα pops of color. Εφάρμοσε λοιπόν στο κινητό βλέφαρο και την κάτω γραμμή των βλεφάρων το πορτοκαλί χρώμα της Fruit Explosion Eyeshadow Palette 01 και στη συνέχεια στον έσω κανθό των βλεφάρων την μεταλλική χρυσή απόχρωση. Έπειτα είναι η ώρα να τονίσεις ακόμα περισσότερο το βλέμμα σου με μία λεπτή γραμμή eyeliner με το Fruit Explosion Eyeliner 08 και μερικές στρώσεις της Fruit Explosion Mascara 03. Το μακιγιάζ δεν θα μπορούσε παρά να ολοκληρωθεί με τα φρύδια και πιο συγκεκριμένα με το Fruit Explosion Eyebrow Marker για ένα πλούσιο και ταυτόχρονα φυσικό αποτέλεσμα.

Kiko Milano

Τελευταίο βήμα του μακιγιάζ είναι τα χείλη που το καλοκαίρι από τη μία πρέπει να είναι ζουμερά, από την άλλη πρέπει να είναι βαθιά ενυδατωμένα έτσι ώστε να μπορούν να αντιστέκονται στις υψηλές θερμοκρασίες του καλοκαιριού. Σε αυτό το σημείο λοιπόν σου έχουμε δύο προτάσεις: Αν θέλεις να τους χαρίσεις διακριτικό χρώμα σου προτείνουμε να εφαρμόσεις το Fruit Explosion Watermelon Pearly Lipstick 02, ενώ αν προτιμάς ένα glossy αποτέλεσμα το Juicy Oil.

Και κάπως έτσι είσαι έτοιμη για τις πρώτες σου καλοκαιρινές βόλτες!

info
www.kikocosmetics.gr/

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ