Follow us

Cord Knot Bun | Ένα ξεχωριστό χτένισμα που θα γίνει το go-to hairstyle σου για το καλοκαίρι

Και είναι πιο εύκολο απ' όσο δείχνει.

καλοκαιρινό χτένισμα iStock

Σού βρήκαμε το τέλειο καλοκαιρινό χτένισμα που πληροί ταυτόχρονα δύο προϋποθέσεις: είναι effortlessly cool και ταυτόχρονα κομψό και girly. Με λίγα λόγια, φαίνεται σαν να μην προσπάθησες πολύ για να το φτιάξεις, δείχνοντας ταυτόχρονα τέλειο και πολύ προσεγμένο.

Και θα μας ρωτήσεις, πώς είναι δυνατόν να συμβαίνει αυτό; Και θα σου απαντήσουμε ότι, ενώ το cord knot bun (το χτένισμα για το οποίο γίνεται λόγος) φαίνεται πολύ δύσκολο να δημιουργηθεί εκ πρώτης όψεως, θέλει στην πραγματικότητα το πολύ 3 κινήσεις για να το φτιάξεις.

3 ευρηματικοί τρόποι για να φορέσεις το μαντήλι στα μαλλιά σου με στιλ το καλοκαίρι

Ας τα πάρουμε όμως από την αρχή, εξηγώντας σε ποιο hairstyle αναφερόμαστε. Πρόκειται για τον χαμηλό, επιμελώς ατημέλητο κότσο, που δημιουργείται ως εξής: πιάνεις την χαμηλή αλογοουρά σου τυλίγοντάς τη σε χαμηλό κότσο και αφήνοντας τις άκρες των μαλλιών έξω απ' το λαστιχάκι με το οποίο στερέωσες το low bun σου. Στη συνέχεια, τυλίγεις με αυτές τις τούφες τον κότσο γύρω γύρω, στερέωνοντάς τες με τσιμπιδάκια και "χαλαρώνοντας" λίγο το χτένισμα ώστε να φαίνεται πιο cool.

Loading...

Επειδή όμως τα πολλά λόγια είναι φτώχεια, δες στο παρακάτω βίντεο όλα τα βήματα για να διαπιστώσεις και μόνη σου πόσο εύκολο είναι:

Loading...

Το παν για να πετύχει όμορφα το συγκεκριμένο χτένισμα είναι να έχεις δώσει από πριν την κατάλληλη υφή στα μαλλιά σου, καθώς αυτό θα το βοηθήσει να "δείξει" από μόνο του. Σύμμαχός σου σε αυτό είναι κάποιο texturizing spray, ή ακόμα καλύτερα, ένα salt spray που θα χαρίσει έναν υπέροχο κυματισμό στα μαλλιά σου, ό,τι πρέπει για το καλοκαίρι.

Ο πιο stylish τρόπος να αναβαθμίσεις το bob κούρεμά σου το καλοκαίρι

Εάν πάλι είσαι fan των sleek styles, πρέπει να δεις το παρακάτω βίντεο:

Loading...

Μπορεί να γίνει με μεγάλη επιτυχία και σε σγουρά μαλλιά:

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ