Follow us

Coconut Candy | Το χρώμα μαλλιών που ζητούν αυτήν την στιγμή τα πιο ενημερωμένα κορίτσια

Η ανανέωση που χρειάζονται τα μαλλιά σου -και εσύ- λίγο πριν τις καλοκαιρινές διακοπές.

χρώματα μαλλιών καλοκαίρι 2021 Istock Photo

Αν η νέα εβδομάδα σε βρήκε να ψάχνεις χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2021 προκειμένου να αλλάξεις την εμφάνισή σου λίγο πριν τις διακοπές, σε νιώθουμε. Δεν υπάρχει τίποτα πιο αναζωογονητικό, ειδικά μετά από τόσες -πόσες αλήθεια;- καραντίνες από μια επίσκεψη στο κομμωτήριο για να φρεσκάρεις το look σου. Πριν καταλήξεις στην απόχρωση την οποία θα ζητήσεις από τον κομμωτή σου, ρίξε μια ματιά σε αυτήν που ζητούν τώρα τα πιο ενημερωμένα κορίτσια σε όλον τον κόσμο. Spoiler alert: Θα τη λατρέψεις!

5 δοκιμασμένοι τρόποι να μακρύνεις γρήγορα τα μαλλιά σου

Coconut Candy | Ένα από τα κορυφαία χρώματα μαλλιών για το καλοκαίρι 2021

Ο λόγος για την απόχρωση Coconut Candy που έχει κερδίσει τα πιο trendy κορίτσια της μόδας και της ομορφιάς τις τελευταίες εβδομάδες και πολύ πιθανόν -χωρίς ίσως να το έχεις καταλάβει- να έχει κατακλύσει το Instagram feed σου.

Πρόκειται για την πλέον ιδανική απόχρωση για τις τις καστανόξανθες, αλλά και τις καστανές με σχετικά ανοιχτόχρωμη βάση, η οποία συνδυάζει τρεις από τις μεγαλύτερες τάσεις της περσινής χρονίας: Τις ανταύγειες money piece που πλαισιώνουν το πρόσωπο, τις ξανθές αποχρώσεις και το μπαλαγιάζ.

Είναι ιδανική για εσένα που θέλεις να ανανεώσεις την εμφάνισή σου, "ανοίγοντας" το χρώμα των μαλλιών σου, χωρίς όμως να κάνεις κάποια πολύ δεσμευτική αλλαγή. Σε αντίθεση με τις κλασικές ξανθές αποχρώσεις του καλοκαιριού, όπως οι χρυσαφένιες και οι μελί, που είναι συνήθως πιο ζεστές, η συγκεκριμένη έχει ψυχρό υπότονο, κάτι που την κάνει να ξεχωρίζει.

Τι να ζητήσεις:

Την επόμενη φορά που θα πας στο κομμωτήριο, ζήτησε από τον colorist να δημιουργήσει έντονες ξανθές ανταύγειες γύρω από το πρόσωπό σου και έπειτα από τα αφτιά μέχρι τη βάση του λαιμού να ακολουθήσει την τεχνική του μπαλαγιάζ για να δημιουργηθεί μια όμορφη αντίθεση στα μαλλιά.

Μπαλαγιάζ | 10 influencers που αποδεικνύουν ότι είναι η πιο κομψή αλλαγή που μπορείς να κάνεις στα μαλλιά σου

Hair Inspiration

Σου ακούγεται ενδιαφέρουσα η περιγραφή της Coconut Candy απόχρωσης; Περίμενε να δεις τις #hairinspo φωτογραφίες που ακολουθούν:

Loading...
Loading...
Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ