Dior Cruise 2022 | To grecian-chic χτένισμα της Anya Taylor-Joy ήταν απλά εκθαμβωτικό

Το αρχαιοελληνικό, κομψό χτένισμα που θα εμπνεύσει και τις δικές σου καλοκαιρινές εμφανίσεις.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ
NPD

Ανάμεσα στους 400 εκλεκτούς καλεσμένους του Dior Cruise show που πραγματοποίηθηκε το βράδυ της Πέμπτης 17 Ιουνίου στο Καλλιμάρμαρο ήταν και η Anya Taylor-Joy, η ηθοποιός που έγινε ευρύτερα γνωστή μέσα από τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στο The Queen's Gambit.

Cara Delevingne & Anya Taylor-Joy | Τι φόρεσαν στην επίδειξη της συλλογής Cruise 2022 του Dior στην Αθήνα

Η νεαρή star, που έχει τιμήσει πολλές φορές τον οίκο φορώντας δημιουργίες του σε όλες σχεδόν της δημόσιες εμφανίσεις της, δεν γινόταν να λείπει από το φαντασμαγορικό αυτό event.

Εμφανίστηκε στο στάδιο φορώντας μια Dior αέρινη maxi δημιουργία σε μπεζ-γκρι μεταλλιζέ απόχρωση και ξεχωριστό κόψιμο στο πάνω μέρος, ενώ το grecian-chic χτένισμα που επέλεξε για την περίσταση ήταν απόλυτα εναρμονισμένο με το όλο look.

Dior Cruise 2022 | Μια ματιά στα εκθαμβωτικά beauty looks των μοντέλων

Πιο συγκεκριμένα, η 25χρονη αφέθηκε στα χέρια του έμπειρου hairstylist, Carlos Ferraz, ο οποίος δημιούργησε ένα crown braided χτένισμα στα ξανθά μαλλιά της. Πρόκειται για την πλεξούδα που είναι περασμένη στην κορυφή του κεφαλιού σαν στεφάνι και καταλήγει σε δύο space buns στο πίσω μέρος. Η λεπτομέρεια που έκανε τη διαφορά ήταν το χτενάκι με τις χρυσές πεταλούδες και πέρλες, παρόμοιο με αυτό που φορούσαν τα μοντέλα του show, και το οποίο ήταν περασμένο στη χωρίστρα της ηθοποιού δίνοντας μια νότα πολυτέλειας στο hairstyle.

Τι λες, δεν είναι ένα από τα πιο όμορφα, αρχαιοελληνικού στιλ χτενίσματα που έχεις δει τελευταία;

Dior Cruise 2022 | Όλες οι διάσημες Ελληνίδες και ξένες stars που βρέθηκαν στο Καλλιμάρμαρο