Follow us

Dior Cruise 2022 | Μια ματιά στα εκθαμβωτικά beauty looks των μοντέλων

Που ήταν εμφανώς επηρεασμένα από τον πολιτισμό της Αρχαίας Ελλάδας.

Dior Cruise Splash News

Στον επιβλητικό χώρο του εμβληματικού Παναθηναϊκού Σταδίου, ο οίκος Dior παρουσίασε την πολυαναμενόμενη Cruise 2022 που αυτή τη φορά ήταν εμπνευσμένη ολοκληρωτικά από τον αρχαιοελληνικό πολιτισμό, τέχνη και κουλτούρα.

Dior Cruise 2022 | Μια ματιά στα εκθαμβωτικά beauty looks των μοντέλων

Ανάμεσα στα ανάλαφρα, αέρινα φορέματα που είχαν ξεκάθαρες αναφορές στον αρχαιοελληνικό πέπλο, το χαρακτηριστικό ένδυμα των γυναικών της Αρχαίας Ελλάδας, αλλά και στα φουτουριστικά sneakers που έδιναν στο σύνολο μια σύγχρονη νότα, δεν γινόταν να μην εκστασιαστούμε και από τα ξεχωριστά beauty looks των μοντέλων.

Dior Cruise

Ο ταλαντούχος make up artist που κρύβεται πίσω από τα αιθέρια beauty looks δεν θα μπορούσε να είναι άλλος από τον Peter Philips, που μάλιστα θεωρεί την ελληνική ομορφιά διαχρονική. Ο ίδιος φρόντισε να δώσει την απαραίτητη λάμψη στην επιδερμίδα των κοριτσιών με τα κατάλληλα foundations, ώστε να ακτινοβολεί φρεσκάδα και υγεία, σαν να έχει "λουστεί" από τον λαμπερό ήλιο της Ελλάδας. Για τον ίδιο σκοπό χάρισε λίγη λάμψη με χρυσή σκιά στα βλέφαρα με τη βοήθεια της ειδικά σχεδιασμένης για την επίδειξη παλέτας για τα μάτια, Dior Cruise 2022, που περιέχει τόνους στο χρώμα της άμμου και του χρυσού.

dior cruise
dior cruise

Έπειτα, και αφού ολοκληρώθηκε αυτό το φρέσκο, ζεστό - σχεδόν basic - μακιγιάζ, ο Philips συνέχισε "παίζοντας" με το μακιγιάζ των ματιών, αφού τοποθέτησε πέρλες είτε γύρω απ᾽ τα μάτια των μοντέλων είτε στις εξωτερικές γωνίες τους. Κι αυτή ακριβώς η λεπτομέρεια ήταν που έκανε τη διαφορά, θυμίζοντας το "ελληνικό μάτι" ή "μάτι φυλαχτό" που ενέπνευσε τη Maria Grazia Chiuri να σκεφτεί αυτό το σουρρεαλιστικό eye makeup look.

dior cruise
Loading...

Σε ό, τι αφορά τα μαλλιά, ήταν μαζεμένα όλα πίσω για να αναδεικνύονται ακόμα περισσότερο τα χαρακτηριστικά του προσώπου αλλά και η φυσική ομορφιά των μοντέλων, στολισμένα βέβαια με περίτεχνες στέκες και πέπλα-fishnets, διανθισμένα επίσης με πέρλες. Όσα κορίτσια δεν φορούσαν κάποιο αξεσουάρ, είχαν - τι άλλο - πέρλες στην χωρίστρα τους.

dior cruise
dior cruise
dior cruise

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ