Follow us

Rare Beauty | Το brand καλλυντικών της Selena Gomez έρχεται επιτέλους στην Ελλάδα

Αν αγαπάς το no makeup makeup, τα μίνιμαλ makeup looks ή αν απλά θέλεις να δοκιμάσεις τα τελευταία viral beauty προϊόντα στο TikTok, άφησε κενή στο ημερολόγιό σου την 1η Ιουλίου.

Rare Beauty Courtesy of Rare Beauty

Λάτρεις του μίνιμαλ, φυσικού μακιγιάζ, ενωθείτε! Τα προϊόντα Rare Beauty, του beauty brand της Selena Gomez έρχονται επιτέλους στην Ελλάδα την 1η Ιουλίου, έτοιμα να κερδίσουν την καρδιά ακόμα και των makeup snobs.

Loading...

Με στόχο τους να αναδείξουν τη μοναδική ομορφιά κάθε makeup lover, αποβάλλοντας την ιδέα της "τελειότητας", τα προϊόντα Rare Beauty φιλοδοξούν να καταρρίψουν τα στερεότυπα περί ομορφιάς. Όπως λέει η ίδια, ήθελε να δημιουργήσει ένα εμπορικό σήμα ομορφιάς που να υπερβαίνει τα φυσικά προϊόντα, να βοηθά τους ανθρώπους να αισθάνονται "αυτοπεποίθηση και γιορτάζει αυτό που τους κάνει μοναδικούς. Η ίδια συζητά ανοιχτά τον "μύθο της ομορφιάς" και τις µη ρεαλιστικές προσδοκίες που έχει θέσει η κοινωνία και είναι αδύνατο να επιτευχθούν. Αντί να προσπαθεί να φτάσει "το τέλειο", η Rare Beauty χρησιμοποιεί το μακιγιάζ ως ένα εργαλείο για να γιορτάσει ό,τι κάνει τους ανθρώπους μοναδικούς.

Loading...

Μέσα στη μεγάλη γκάμα των προϊόντων Rare Beauty θα βρεις όλα όσα χρειάζεσαι για το καθημερινό αλλά και το βραδινό μακιγιάζ σου, όπως ανάλαφρα foundations, μολύβια φρυδιών, eyeliner, υγρά ρουζ, highlighters, concealers, mists και προϊόντα για τα χείλη.

Με αφορμή τους δικούς της αγώνες για τη διατήρηση της καλής ψυχικής της υγείας, η Gomez αποφάσισε ένα ποσοστό όλων των πωλήσεων, καθώς και τα κεφάλαια που συγκεντρώνονται από τους εταίρους, να αφιερώνονται στο Rare Impact Fund που αποσκοπεί στην αύξηση της πρόσβασης σε πόρους ψυχικής υγείας. Το ταμείο Rare Impact Fund ανακοίνωσε πρόσφατα έναν φιλόδοξο στόχο να συγκεντρώσει 100 εκατομμύρια δολάρια κατά τη διάρκεια των επόμενων 10 ετών για να βοηθήσει στην αντιμετώπιση των ελλείψεων στις υπηρεσίες ψυχικής υγείας για τις υποεξυπηρετούμενες κοινότητες, γεγονός που θα το κάνει ένα από τα μεγαλύτερα γνωστά ταμεία για την υποστήριξη της ψυχικής υγείας.

info
Όλα τα προϊόντα Rare Beauty θα είναι διαθέσιμα από 1η Ιουλίου αποκλειστικά στα Sephora.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ