Follow us

Ζέτα Μακρυπούλια | Το νέο hair look της που ενθουσίασε και πώς μπορείς να το πετύχεις κι εσύ

Το νέο hair look της θα σε κάνει να θέλεις να κλείσεις ραντεβού στο κομμωτήριο σήμερα κιόλας.

Ζέτα Μακρυπούλια

Εντυπωσιακή, λαμπερή, χαμογελαστή, ευχάριστη και άκρως διασκεδαστική: Τι θα μπορούσε να λείπει από την Ζέτα Μακρυπούλια; Μια αλλαγή στα μαλλιά της, που θα τη βοηθήσει να υποδεχτεί πλήρως ανανεωμένη τους πιο ζεστούς μήνες του χρόνου! Η ηθοποιός παρουσιάστρια μετά από πολύ καιρό αποφάσισε να ανανεώσει το hair look της, υιοθετώντας την πιο hot right now τάση, το French Balayage.

Τι είναι το french balayage;

Αν ακολουθείς πολλές beauty editors και influencers στα social media, τότε σίγουρα θα έχεις δει φωτογραφίες από υπέροχα λαμπερά balayage να "παρελαύνουν" στο feed σου. Με 27 εκατομμύρια mentions στο Instagram, το French Balayage είναι σίγουρα η it τάση αυτήν την στιγμή, αυτήν που υιοθετούν τα πιο ενημερωμένα κορίτσια αυτήν τη σεζόν. Δεν τις αδικούμε! Όπως μπορείς να δεις στις φωτογραφίες, το αποτέλεσμα είναι τόσο κομψό και φυσικό, που είναι αδύνατο να μην το ερωτευτείς. Πρόκειται για μια επαγγελματική τεχνική δύο βημάτων που εφαρμόζεται αποκλειστικά από τους experts της L’Oréal Professionnel Paris και είναι κατάλληλη για όλες τις βάσεις μαλλιών, από τις πιο ανοιχτές, όπως της Ζέτας, έως και τις πιο σκούρες.

Το αποτέλεσμα; Look απαλό και φωτεινό, ή εκλεπτυσμένο και σέξι χωρίς ευδιάκριτες γραμμές· ή ακόμα και άκρως τολμηρό, με τέλεια εκτελεσμένο ξάνοιγμα χωρίς ζεστούς τόνους. Το French Balayage εξασφαλίζει πάντα προσωποποιημένο και φυσικό αποτέλεσμα, ανάλογα με το γούστο κάθε γυναίκας, για ένα αποτέλεσμα που τραβά τα βλέμματα για όλους τους σωστούς λόγους. "Στη L’Oréal Professionnel Paris πιστεύουμε ότι για κάθε γυναίκα το χρώμα των μαλλιών της (πρέπει να) είναι τόσο μοναδικό όσο και εκείνη", τονίζει η έμπειρη ομάδα hair experts του brand.

Το νέο hair look της Ζέτας Μακρυπούλια

Ζέτα Μακρυπούλια | Το νέο hair look της που ενθουσίασε και πώς μπορείς να το πετύχεις κι εσύ

Σαν ορκισμένη ξανθιά, η Ζέτα εδώ και πολλά χρόνια έμενε πιστή σε μια πολύ ανοιχτόχρωμη απόχρωση, που αν και της ταίριαζε, πολλές φορές έκανε την επιδερμίδα της να δείχνει θαμπή και άτονη. Τώρα χάρη στην τεχνική του French Balayage, το ξανθό χρώμα των μαλλιών της τονίστηκε εξαιρετικά, αποκτώντας ένα μοντέρνο και σοφιστικέ χαρακτήρα που ταιριάζει απόλυτα στην προσωπικότητά της.

Ζέτα Μακρυπούλια

"Είχα αποφασίσει εδώ και καιρό ότι θέλω να κάνω μια αλλαγή στα μαλλιά μου αλλά δεν είχα καταλήξει στο τι ακριβώς θα ήταν αυτό. Με τη βοήθεια των hair experts της L’Oréal Professionnel Paris βρήκα αυτό ακριβώς που ήθελα να κάνω! Το French Balayage, πέρα από τη νο1 τάση για αυτό το καλοκαίρι, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονταν τα μαλλιά μου. Το αποτέλεσμα είναι τόσο κομψό και λαμπερό, και με εκφράζει απόλυτα. Είμαι πραγματικά ενθουσιασμένη που εμπιστεύτηκα την ομάδα της L’Oréal Professionnel Paris για αυτή τη μοναδική ανανέωση στα μαλλιά μου!", λέει η ίδια για την αλλαγή στην εμφάνισή της.

Ζέτα Μακρυπούλια

"Χαιρόμαστε πολύ που καταφέραμε να προσφέρουμε στη Ζέτα ακριβώς το αποτέλεσμα που είχε ονειρευτεί. Συζητώντας μαζί της, είδαμε τις ανάγκες των μαλλιών της και αποφασίσαμε την απόχρωση που ταιριάζει ακριβώς στα μαλλιά και την προσωπικότητα της. Με την επαγγελματική τεχνική του French Balayage δώσαμε βάθος και διάσταση στο εκτυφλωτικό ξανθό της, δημιουργώντας ένα σύγχρονο, κομψό και φυσικό αποτέλεσμα που αναδεικνύει τα μάτια και την επιδερμίδα της Ζέτας", λέει η ομάδα των hair experts που κρύβονται πίσω από την εντυπωσιακή αλλαγή στα μαλλιά της και επιβεβαιώνουν: "Το French Balayage είναι το απόλυτο hair trend για κάθε γυναίκα που αναζητά ένα ξεχωριστό, προσωποποιημένο look το καλοκαίρι!".

Δες το βίντεο με τη "μεταμόρφωση" των μαλλιών της Ζέτας:

Loading...

info
www.lorealprofessionnel.gr
Facebook page: facebook.com/lorealprofessionnel.el
Instagram @LorealPro #LorealProGR

Ανακάλυψε και εσύ το French Balayage που σου ταιριάζει σε ένα από τα κομμωτήρια L’Oréal Professionnel Paris.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ