Η νέα επόμενη μεγάλη τάση | Το it μανικιούρ που πρέπει να κάνεις πριν φύγεις για διακοπές

Η πιο φρέσκια ιδέα για το επόμενο καλοκαιρινό μανικιούρ σου.

ΓΡΑΦΕΙ: ΒΙΚΥ ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ

Ανεξαρτήτως χρονιάς, διάθεσης και ηλικίας, οι δύο go-to αποχρώσεις νυχιών για όλες τις γυναίκες τέτοια εποχή είναι οι ροζ και οι κόκκινες. Όχι άδικα: Ταιριάζουν με τα πάντα, είναι κομψές και ταυτόχρονα fun και αποτελούν την ιδανική επιλογή όταν θέλεις να κάνεις ένα neutral μανικιούρ, χωρίς να καταφύγεις στα κλασικά nude. Το it καλοκαιρινό μανικιούρ για το 2021 αξιοποιεί αυτές τις τόσο αγαπητές αποχρώσεις και -πίστεψέ μας- το αποτέλεσμα θα σε ενθουσιάσει.

Queen Letizia | To μόνο μανικιούρ που επιλέγει η πιο κομψή των βασιλισσών

Strawberry Sorbet | Το it καλοκαιρινό μανικιούρ για το 2021

Η επόμενη μεγάλη τάση στο καλοκαιρινό μανικιούρ για το 2021 λέγεται strawberry sorbet και είναι αυτό ακριβώς που φαντάζεσαι: Ο πιο δροσερός συνδυασμός ροζ και κόκκινων αποχρώσεων σε ένα nail look που θα μπορούσε να χαρακτηριστεί ως ο απόγονος των gradient nails που μεσουράνησαν το προηγούμενο καλοκαίρι.

Το πεντικιούρ που θα κάνει τα πέδιλα και τα mules σου να δείχνουν πιο ακριβά

Κάθε νύχι είναι βαμμένο με ένα διαφορετικό βερνίκι νυχιών της ίδιας χρωματικής παλέτας (κόκκινο-φούξια-ροζ) σε διαφορετικούς όμως τόνους δημιουργώντας ένα καλοκαιρινό μανικιούρ 2021 που είναι εξαιρετικά φρέσκο και ταυτόχρονα κομψό.

Όπως συμβαίνει με όλες τις τάσεις έτσι και αυτή μπορείς να την κάνεις "δική" σου, βάφοντας κάποιο νύχι σε ένα διαφορετικό χρώμα της επιλογής σου, το οποίο όμως να κολακεύει τις ροζ και κόκκινες αποχρώσεις των άλλων. Αγαπημένες επιλογές είναι το κίτρινο, το πορτοκαλί και το ροδακινί.

Coconut Candy | Το χρώμα μαλλιών που ζητούν αυτήν την στιγμή τα πιο ενημερωμένα κορίτσια

Nail Inspo

Πριν κλείσεις ραντεβού στο nail salon για να περιποιηθείς τα νύχια σου πριν τις διακοπές, ρίξε μια ματιά στα παρακάτω strawberry sorbet nail looks, που θα σίγουρα θα σε εμπνεύσουν: