Follow us

Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; Μάθε τα μυστικά για το απόλυτο νυφικό μακιγιάζ από την Bobbi Brown

Ο Σωτήρης Λάμπρου, Education Manager Balkans & Global Makeup Artist της Bobbi Brown, μοιράζεται μαζί μας τις πολύτιμες συμβουλές του για το bridal makeup.

νυφικό μακιγιάζ

Το καλοκαίρι είναι αισίως εδώ και η επιστροφή στη (σταδιακή) κανονικότητα είναι πλέον γεγονός. Αυτό σημαίνει ότι και οι γάμοι έχουν ήδη αρχίσει να γίνονται σχεδόν όπως παλιά, με τις νύφες να συνεχίζουν να ψάχνουν το ιδανικό για εκείνες makeup και hair look.

Αν ετοιμάζεσαι να ανέβεις τα σκαλιά της εκκλησίας τους επόμενους μήνες και αναζητάς έμπνευση για το bridal makeup look σου, το παρακάτω άρθρο σε ενδιαφέρει πολύ.

Είχαμε τη χαρά να συνομιλήσουμε με τον Σωτήρη Λάμπρου, Education Manager Balkans & Global Makeup Artist της Bobbi Brown, που ειδικεύεται, εκτός των άλλων, και στο νυφικό μακιγιάζ.

Παρακάτω θα βρεις όλες τις ερωτήσεις που του θέσαμε και τις πολύτιμες συμβουλές του αναφορικά με όλα όσα πρέπει να προσέξεις για να είσαι η πιο όμορφη εκδοχή του εαυτού σου την πιο σημαντική ημέρα της ζωής σου.

Σωτήρη, ποιες είναι οι κορυφαίες τάσεις στο νυφικό μακιγιάζ για φέτος;

Οι τάσεις φέτος στο μακιγιάζ έχουν επηρεαστεί πολύ από την πανδημία… Και τι σημαίνει αυτό; Παρατηρούμε πως λόγω των lockdowns οι γυναίκες φρόντισαν περισσότερο την επιδερμίδα τους, άρα αυτομάτως βλέπουμε μια μεγάλη τάση προς το λαμπερό, υγιές και φυσικό αποτέλεσμα.

Βέβαια, λόγω της κατάστασης υπάρχει και η ανάγκη για πιο glamorous make up, γι' αυτό και στα μάτια επικρατεί το shimmer και γενικότερα το metallic look.

Τα χείλη συνεχίζουν σε πιο nude αποχρώσεις αλλά και εκεί θα δούμε πλέον και πιο έντονα, ζωηρά χρώματα.

Γενικότερα οι νύφες θέλουν να ξεχωρίσουν την ημέρα του γάμου τους έχοντας ένα elegant μακιγιάζ, χωρίς όμως να χάνουν τη φυσικότητά τους.

Τι πρέπει να προσέξει μια νύφη κατά την πρόβα του μακιγιάζ της;

Το πιο σημαντικό είναι να την αντιπροσωπεύει το μακιγιάζ που επέλεξε και να νιώθει άνετα η ίδια, να νιώθει ο εαυτός της.

Η συμβουλή μου είναι να δοκιμάσει ένα πιο απαλό look και ένα πιο έντονο, έτσι ώστε να έχει τη δυνατότητα να επιλέξει ανάμεσα στα δύο ή ακόμα και να τα συνδυάσει για να πετύχει το επιθυμητό αποτέλεσμα που θα της ταιριάζει απόλυτα.

Loading...

Το μακιγιάζ θα πρέπει να ταιριάζει περισσότερο με τα χρώματα ή με το ύφος του γάμου;

Συνήθως με το ύφος του γάμου, όπως επίσης και με την εποχή και την τοποθεσία. Σίγουρα οι αποχρώσεις στο μακιγιάζ μπορούν να προσαρμοστούν και με τα χρώματα του γάμου αλλά σε πιο ήπιους τόνους.

Αν μια νύφη επιλέξει να κάνει μόνη της το μακιγιάζ της, τι θα πρέπει να προσέξει;

Αυτό που θα πρέπει να προσέξει είναι να βρει την τέλεια ισορροπία στο μακιγιάζ, έτσι ώστε να μην είναι ούτε λίγο, αλλά ούτε και υπερβολικό. Εμείς στη Bobbi Brown διαθέτουμε μια μοναδική (δωρεάν) υπηρεσία μέσω βίντεο κλήσης για να σας δώσουμε όλες τις απαραίτητές συμβουλές για να δημιουργήσετε μόνοι σας το μακιγιάζ την ημέρα του γάμου σας με όλα τα DΟ’s and DON’T’s.

Για ένα one to one ραντεβού μαζί μου μπορείτε πολύ απλά να επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας στο Connect with a Pro | Bobbi Brown Greece για να κλείσετε το αποκλειστικό ραντεβού σας.

Πώς μπορεί να διασφαλιστεί η μακρά διάρκεια του νυφικού μακιγιάζ;

Με τη χρήση των σωστών προϊόντων που έχουν να κάνουν με το τύπο επιδερμίδας κάθε γυναίκας και, φυσικά, πάντα προτείνουμε προϊόντα μεγάλης διάρκειας και αντοχής στους εξωτερικούς παράγοντες. Σημαντικό βήμα είναι η κατάλληλη προετοιμασία της επιδερμίδας με προϊόντα ενυδάτωσης και primers. Foundation που διαρκεί, σκιές σε κρεμώδεις υφές και φυσικά setting powders και sprays.

Ποια είναι τα προϊόντα που δε θα πρέπει να λείπουν με τίποτα από το νεσεσέρ της εκείνη τη μέρα;

Χρήσιμο για κάθε νύφη είναι να έχει ένα μικρό νεσεσέρ μαζί της για να μπορέσει να κάνει κάποιο touch up εάν χρειαστεί. Τα προϊόντα αυτά είναι μια πούδρα με κάλυψη ή χωρίς για την εξουδετέρωση της ανεπιθύμητης λάμψης, ειδικότερα στο Τ-zone .

Επίσης σημαντικό είναι και το ρούζ και φυσικά, ένα κραγιόν για να το ανανεώσει. Σε αρκετές περιπτώσεις προτείνω και ένα δεύτερο κραγιόν με πιο έντονη απόχρωση για το party του γάμου.

Τι μακιγιάζ θα προτείνατε σε μία καλεσμένη σε γάμο φέτος;

Ένα μακιγιάζ που να αναδεικνύει τα φυσικά χαρακτηριστικά της σε καλοκαιρινές αποχρώσεις του bronze ή dusty pink με έντονη λάμψη στα απαραίτητα σημεία του προσώπου και ένα ροζ/κοραλλί κραγιόν.

Ποιο είναι το ιδανικό μακιγιάζ για την κουμπάρα ή την αδερφή της νύφης;

Σίγουρα κάτι εξίσου elegant, φρέσκο και δροσερό. Καλοσχηματισμένα φρύδια, έντονες βλεφαρίδες και απαλό sophisticated smokey eye.

Πώς εφαρμόζεται η φιλοσοφία της Bobbi Brown στο μακιγιάζ;

Στη Bobbi Brown ο σκοπός μας είναι να ενδυναμώσουμε την αυτοπεποίθηση της κάθε γυναίκας ώστε να αναδείξει τα φυσικά της χαρακτηριστικά με εύκολους τρόπους μέσω των υπηρεσιών How to's και τα κατάλληλα προϊόντα σύμφωνα με τις ανάγκες της.

Με γνώμονα την απλότητα και τις ανάγκες της καθημερινότητάς δημιουργούμε multitasking προϊόντα για κάθε γυναίκα.

Λίγα λόγια για τον Σωτήρη Λάμπρου:

Παντρεύεσαι το καλοκαίρι; Μάθε τα μυστικά για το απόλυτο νυφικό μακιγιάζ από την Bobbi Brown

Ο Σωτήρης Λάμπρου έχει 15 χρόνια εμπειρίας ως Pro Makeup Artist και ανήκει στην οικογένεια της Bobbi Brown τα τελευταία 10 χρόνια. Ξεκίνησε από το Selfridges του Λονδίνου ως μέλος της ομάδας Bobbi Brown Pro Team, συνέχισε ως National Makeup Artist στο Βερολίνο και τα τελευταία 3 χρόνια είναι
Education Manager Balkans & Global Makeup Artist για την Bobbi Brown με έδρα του την Αθήνα. Έχει συμμετάσχει στο backstage Fashion Week σε Λονδίνο,
Βερολίνο & Νέα Υόρκη καθώς και σε φωτογραφήσεις fashion advertorials διεθνών τίτλων.
Το χαρακτηριστικό μακιγιάζ του είναι ένα αψεγάδιαστο δέρμα σε συνδυασμό με ένα δραματικό smokey eye.

Ακολούθησέ τον στο Instagram @Lamprou_sotiris

Bonus info: Τα καλλυντικά Bobbi Brown μπορείς να τα βρεις και στο ελληνικό site της Bobbi Brown εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ