Follow us

Ariana Grande | Η δραστική αλλαγή στα μαλλιά της λίγο καιρό μετά το γάμο της

Το πολύ κομψό νέο look της τραγουδίστριας.

Ariana Grande

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τη μέρα που συζητούσαμε για το χτένισμα της Ariana Grande στον γάμο της. Πριν περίπου ένα μήνα η νεαρή star ενώθηκε με τα δεσμά του γάμου με τον αγαπημένο της Dalton Gomez σε μια τελετή που τελέστηκε υπό άκρα μυστικότητα και με λιγότερους από 20 καλεσμένους, ξεκινώντας έτσι ένα νέο κεφάλαιο στη ζωή της.

Πριν λίγες ώρες προέβη σε άλλη μια αλλαγή υποδεχόμενη το καλοκαίρι και τις υψηλές θερμοκρασίες, που, αυτή τη φορά, είχε να κάνει με τo hair look της.

H 28χρονη δημοσίευσε ένα σύντομο βιντεάκι στο προφίλ της όπου ποζάρει επιδεικνύοντας το νέο της κούρεμα. Προς έκπληξη όλων μας αποφάσισε να αποχωριστεί τα signature, πολύ μακριά μαλλιά της και να τα κόψει σε ένα μακρύ καρέ που έφτανε λίγο πάνω από τους ώμους.

Δες νέο look στα μαλλιά της Ariana Grande:

Loading...

Και λέμε ότι είναι δραστική καθώς πολύ σπάνια η τραγουδίστρια εμφανίζεται με κοντά μαλλιά - μάλιστα η τελευταία φορά ήταν το 2018 που έκανε μια αλλαγή-αστραπή, αποκτώντας και πάλι μια lob κουπ, την οποία όμως γρήγορα αποχωρίστηκε προσθέτοντας μακριά extensions.

Εμάς μάς αρέσει πολύ και με κοντύτερα μαλλιά, καθώς αναδεικνύουν τα όμορφα χαρακτηριστικά της αλλά και της προσδίδουν έναν σικ αέρα, αλλάζοντας αρκετά το όλο στυλ της.

Κάτι μας λέει βέβαια ότι θα επανέλθει σύντομα στην χαρακτηριστική, πολύ μακριά αλογοουρά της, που μάλιστα έχει γίνει και σήμα κατατεθέν της.

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ