Follow us

Sheet Masks | Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για την beauty τάση από την Κορέα

Πρόσφερε στον εαυτό σου μια αξέχαστη εμπειρία home spa.

sheet masks iStock

Οι sheet masks, το αγαπημένο trend που ήλθε από τη μακρινή Κορέα, αποτελούν ένα must-have εργαλείο self pampering και περιποίησης της επιδερμίδας, που καλό είναι να μη λείπει από κανένα γυναικείο νεσεσέρ.

Σε περίπτωση που αναρωτιέσαι ποια είναι η Κορεάτικη τάση που είναι τόσο δημοφιλής ανάμεσα στις beauty addicts και στις celebrities παγκοσμίως, διάβασε παρακάτω όλες τις λεπτομέρειες.

Τι είναι οι sheet masks;

Πρόκειται για μάσκες προσώπου κατασκευασμένες από ύφασμα ή χαρτί, οι οποίες περιέχουν έναν συνδυασμό βιταμινών και αμινοξέων, ιδιαίτερα ευεργετικά για την επιδερμίδα.

Αποκλείεται να μην έχει πάρει το μάτι σου στο Instagram διάφορες αστείες selfies γυναικών που φοράνε τις εν λόγω μάσκες και ποζάρουν κάνοντας γκριμάτσες - μιας και αυτές οι μάσκες ομορφιάς ενδείκνυνται για funny πόζες.

Ποια τα οφέλη τους;

Παρ' όλα αυτά, δεν προσφέρονται μόνο για μια καλή, insta-worthy εικόνα, και προφανώς έχουν πολύ μεγαλύτερα οφέλη για την επιδερμίδα σου.

Ανάλογα με τον τύπο και τις ανάγκες που καλύπτουν, τα αποτελεσματικά συστατικά τους είτε ενυδατώνουν, είτε λειαίνουν, είτε απαλύνουν είτε καθαρίζουν την επιδερμίδα, με αποτέλεσμα αυτή να ακτινοβολεί λάμψη, υγεία και φρεσκάδα.

Δες επίσης: Glass skin trend | Η νέα beauty τάση από την Κορέα είναι αυτό που θέλουμε

Some extra info:

- Δεν πρέπει να παραλείπεις την ενυδατική σου κρέμα ή το serum, καθώς οι sheet masks δεν τις αντικαθιστούν. Γενικότερα, καλό είναι να συνεχίσεις κανονικά τη ρουτίνα περιποίησής σου, με όλα τα προϊόντα που χρησιμοποιούσες πάντα, προσθέτοντας σε αυτήν και τις συγκεκριμένες μάσκες.

- Προτίμησε να τις εφαρμόζεις 1 φορά την εβδομάδα σε καθαρό δέρμα.

-Aντί να τις ξεπλένεις με νερό, κάνε ελαφρύ μασάζ με τα δάχτυλά σου ώστε να απορροφηθούν καλύτερα τα συστατικά της από την επιδερμίδα.

-Αποτελούν την τέλεια λύση για τα ταξίδια σου, αφού είναι τόσο πρακτικές οι συσκευασίες τους που χωράνε ακόμα και στην πιο μικρή τσάντα.

Δες στο madamefigaro.gr τις αγαπημένες μας sheet masks.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ