H Rosie Huntington - Whiteley σού δείχνει ένα πολύ ενδιαφέρον μακιγιάζ ματιών για τις εξόδους σου

Λαμπερό και σαγηνευτικό, χαρίζει ένταση στο βλέμμα.

ΓΡΑΦΕΙ: ΣΟΦΙΑ ΙΩΑΝΝΟΥ

Η Rosie Huntington-Whiteley δεν μας έχει συνηθίσει σε πολύ έντονα makeup looks, μιας και προτιμά το μίνιμαλ μακιγιάζ για τις καθημερινές εμφανίσεις της. Έχοντας υιοθετήσει ένα μίνιμαλ στυλ τόσο για το ντύσιμό της όσο και για τη διακόσμηση του σπιτιού της, το μακιγιάζ δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση.

Τα 6 skincare tips που πρέπει να ακολουθούμε σύμφωνα με την αισθητικό της Rosie Huntington-Whiteley

Όχι ότι χρειάζεται πολύ έντονο βάψιμο, αφού το μοντέλο έχει μια αξεπέραστη φυσική ομορφιά που σε καθηλώνει.

Αυτή τη φορά όμως, και με τη βοήθεια της διάσημης makeup artist, @Nikki_Makeup, δημιούργησε ένα σαγηνευτικό makeup look, ιδανικό αν θες να το υιοθετήσεις κι εσύ για τις βραδινές εξόδους σου.

Δίνοντας έμφαση στα μάτια, η Nikki σχεδίασε μια γραμμή eye liner που την ονόμασε "smoked out liner". Πρόκειται με απλά λόγια για τη γραμμή που ακολουθεί τη φυσική γραμμή του άνω βλεφάρου μέχρι λίγο πιο έξω από την εξωτερική γωνία και στη συνέχεια "σβήνεται" ελαφρά για ένα πιο cool αποτέλεσμα. Λίγο μαύρο μολύβι υπάρχει και στη γραμμή των κάτω βλεφαρίδων, ενώ το twist που κάνει τη διαφορά είναι το λευκό μολύβι στην υγρή γραμμή, που φωτίζει το βλέμμα και κάνει τα μάτια να φαίνονται μεγαλύτερα και πιο ξεκούραστα στη στιγμή.

Μαλλιά μέχρι τους ώμους | 10 celebrities που αποδεικνύουν ότι αυτό το μήκος ταιριάζει σε όλες

Δες το makeup look:

Όσο για το υπόλοιπο πρόσωπο, οι φυσικοί και διακριτικοί τόνοι είναι κυρίαρχοι για ένα ακόμη πιο κομψό αποτέλεσμα.