Follow us

Μαλλιά μέχρι τους ώμους | 10 celebrities που αποδεικνύουν ότι αυτό το μήκος ταιριάζει σε όλες

Και είναι εξαιρετικά low-maintenance.

Rosie Huntington Whiteley Splash News

Shoulder length hairstyles: ούτε πολύ μακριά ούτε πολύ κοντά, τα μαλλιά μέχρι τους ώμους είναι ένα από τα πιο κλασικά κουρέματα/στιλ μαλλιών, που ό, τι κι αν γίνει θα μένουν σταθερά στις προτιμήσεις των γυναικών. Ο λόγος; Είναι πολύ ευέλικτα, low-maintenance (σημαντικότατο κριτήριο για την περίοδο της πανδημίας που διανύουμε), ταιριάζουν σε όλες και σε κάθε τύπο-υφή μαλλιών.

Δες επίσης: Wavy Hair | 10 celebrities που αποδεικνύουν ότι είναι παντός καιρού

Ανεξαρτήτως σχήματος προσώπου, είτε έχεις σγουρά, είτε σπαστά είτε ίσια μαλλιά, χοντρή ή λεπτή τρίχα, με όγκο ή χωρίς, αυτό το μήκος είναι σίγουρα ένα από τα πιο βολικά, που μάλιστα δείχνει πάντα τέλειο. Χωρίς ιδιαίτερο styling μπορείς να τιθασεύσεις ακόμα και τα πιο "άγρια" μαλλιά, ενώ δεν χρειάζεται να κάνεις διορθώσεις στο κούρεμα για να "κάτσουν" καλά - όπως για παράδειγμα θα έπρεπε να κάνεις σε ένα shag ή bob κούρεμα.

Και το πιο σημαντικό όλων: δεν υπάρχουν κανόνες για τα μαλλιά μέχρι τους ώμους. Μπορείς να δοκιμάσεις τα πάντα, ένα μήκος ή ελαφρύ φιλάρισμα, αφέλειες ή curtain bangs, χωρίστρα στη μέση ή στο πλάι. Μπορεί να είσαι από τις κοπέλες που θεωρούσαν αυτό το μήκος απίστευτα κλασικό (και βαρετό), αλλά αποδεικνύεται ότι είναι το καταλληλότερο και για τα περισσότερα χτενίσματα. top-knots, half-ups, κάθε λογής κοτσίδες, girly αλογοουρές - όποιο χτένισμα και να σκεφτείς μπορεί να υποστηριχθεί από αυτό το μήκος.

Δες επίσης: Kim Kardashian vs bleached brows | Ξάνοιξε τα φρύδια της και είναι αγνώριστη

Παρακάτω συγκεντρώσαμε όλες εκείνες τις celebrities με μαλλιά μέχρι τους ώμους που αποδεικνύουν ότι το συγκεκριμένο μήκος ταιριάζει σε όλες:

Margot Robbie

Loading...

Rosie Huntington-Whiteley

Loading...

Phoebe Dynevor

Loading...

Kaia Gerber

Loading...

Jennifer Lopez

Loading...

Bella Hadid

Loading...

Selena Gomez

Loading...

Hailey Bieber

Loading...

Kendall Jenner

Loading...

Lucy Hale

Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ