Follow us

To μακιγιάζ ματιών των μοντέλων στο show Dior είχε ένα ιδιαίτερο twist

Με μια απόχρωση εμπνευσμένη από την υψηλή ραπτική.

dior Courtesy of Dior

Η 5η Ιουλίου ήταν η ημέρα έναρξης της Paris Haute Couture Week, με τον οίκο Dior να παρουσιάζει την collection του για το Φθινόπωρο-Χειμώνα '20-'21 στο Musée Rodin στο Παρίσι. Μετά από μια ολόκληρη χρονιά όπου οι παρουσιάσεις γίνονταν διαδικτυακά και με κανέναν καλεσμένο, η φετινή Εβδομάδα Υψηλής Ραπτικής αποτέλεσε το έναυσμα για μια σταδιακή επιστροφή στην κανονικότητα, καθώς και στα shows όπως τα είχαμε συνηθίσει.

Κι ενώ για άλλη μια φορά οι αιθέριες δημιουργίες έκλεψαν την παράσταση, δεν γινόταν να μην αναφερθούμε και στο μακιγιάζ των μοντέλων, που συνόδευαν άψογα τα εντυπωσιακά looks.

Ο Peter Philips, δημιουργικός διευθυντής και διευθυντής εικόνας του μακιγιάζ Dior, επέλεξε να δώσει ιδιαίτερη βάση στο μακιγιάζ των ματιών χαρίζοντας ένταση στο βλέμμα. Πώς το πέτυχε αυτό;

Σε αντίθεση με τα eye makeup looks που προτιμούσε σε προηγούμενα shows και στα οποία το μαύρο μολύβι ήταν το κύριο όπλο του, στο τωρινό μακιγιάζ τόνισε με μια βαθιά μπλε γραμμή eyeliner το κάτω βλέφαρο.

To μακιγιάζ ματιών των μοντέλων στο show Dior είχε ένα ιδιαίτερο twist

"Στόχος μου ήταν να δημιουργήσω μια γραμμή στο κάτω βλέφαρο με ένα ψυχρό, βαθύ μπλε, εμπνευσμένο από την υψηλή ραπτική, τόσο πυκνό, όσο και απαλό", δήλωσε ο Peter Philips και συνεχίζει:

"Ξεκίνησα εφαρμόζοντας μαύρο eyeliner με το Diorshow 24h Stylo 091 Matte Black στο κάτω βλέφαρο, τραβώντας τη γραμμή από την εσωτερική έως την εξωτερική γωνία. Στη συνέχεια, με ένα επίπεδο πινέλο, δημιούργησα τούτη την πυκνή, σκούρα μπλε σκιά ματιών από την παλέτα 5 Couleurs Couture 279 Denim. Για να πετύχω ένα απαλό και όχι στημένο αποτέλεσμα, άπλωσα ελαφρώς τη σκιά ματιών με ένα πινέλο".

dior

Όσο για την επιδερμίδα, αυτή παρέμεινε λαμπερή, φυσική και διάφανη με τη βοήθεια των εξειδικευμένων skincare προϊόντων Dior, αλλά και του foundation Dior Forever για ομοιόμορφο αποτέλεσμα.

dior

Τα χείλη που έδειχναν πολύ φυσικά ενυδατώθηκαν με το διάφανο Rouge Dior Satin Balm 000 Diornatural. Τέλος, και όσον αφορά στα χτενίσματα των κοριτσιών, τα μαλλιά τους ήταν πιασμένα σε polished αλογοουρές που είχαν ένα παιχνιδιάρικο σπάσιμο στις άκρες τους.

dior
dior

Πηγή: madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ