Follow us

5 δοκιμασμένοι τρόποι να κάνεις τις πιο όμορφες μπούκλες χωρίς θερμότητα

Σου αρέσουν οι μπούκλες αλλά όχι η φθορά από τη θερμότητα των hot tools; Δοκίμασε μία από αυτές τις πέντε μεθόδους για heat free μπούκλες.

μπούκλες με κάλτσα Istock Photo

Όσο υπέροχες κι εντυπωσιακές δείχνουν οι μπούκλες στα μαλλιά σου, αλλά τόσο "ζημιογόνες" είναι, λόγω της απίστευτης φθοράς που τους προκαλούν τα hot tools. Κι όμως υπάρχει τρόπος να βάλεις το περιβόητο #hairgoals στα Instagram posts σου και ενδεχομένως να γίνεις ακόμα και TikTok famous ακολουθώντας μία από τις παρακάτω μεθόδους για μπούκλες χωρίς θερμότητα. Spoiler alert! Η μέθοδος Νο.3 για μπούκλες με κάλτσα είναι η αγαπημένη μας!

Έχεις δει το viral TikTok για το πώς να κάνεις μπούκλες χωρίς θερμότητα; Έχουμε σοκαριστεί με τα αποτελέσματα!

Οι καλύτεροι μέθοδοι για μπούκλες χωρίς θερμότητα

Μπούκλες με ζώνη από ρόμπα

Loading...

Ίσως η πιο δημοφιλής από όλες τις μεθόδους της λίστας είναι αυτή για την οποία χρειάζεσαι μόνο τη ζώνη από το μπουρνούζι σου, ένα κλάμερ και δύο λαστιχάκια. Λίγο πριν κοιμηθείς, τοποθέτησε τη ζώνη στην κορυφή του κεφαλιού σου και στη συνέχεια δημιούργησε ένα twist σε κάθε πλευρά προσθέτοντας κάθε φορά και περισσότερα μαλλιά. Στη συνέχεια στερέωσε το twist με ένα λαστιχάκι, ψέκασε με λίγο sea salt spray και δημιούργησε ένα bun τυλίγοντάς το γύρω από τον εαυτό του. Το επόμενο πρωί, ξετύλιξε τα μαλλιά σου, εφάρμοσε λίγο ενυδατικό έλαιο και έχεις τις πιο insta worthy μπούκλες!

Μπούκλες με μεταξωτό curler

Loading...

Την ίδια ακριβώς τεχνική μπορείς να ακολουθήσεις χρησιμοποιώντας ένα μεταξωτό curler. Το μεγάλο πλεονέκτημά του είναι ότι προστατεύει την τρίχα από το σπάσιμο, διατηρώντας τα μαλλιά λαμπερά, υγιή και λεία.

Curtain bangs τέλος! Αυτή είναι η νέα μεγάλη τάση στα μαλλιά

Μπούκλες με κάλτσα

Loading...

Αντίστοιχη μέθοδο ακολουθείς και αν θέλεις να πετύχεις μπούκλες με κάλτσα, με τη διαφορά ότι στο τέλος κάθε twist, αντί να το στερεώσεις με ένα λαστιχάκι, το καλύπτεις με την κάλτσα, όπως θα δεις στο βίντεο.

Μπούκλες με spiral curlers

Loading...

Αυτά τα φουτουριστικά curlers μπορείς να τα βρεις παντού στο διαδίκτυο. Ξεκίνησε με νωπά μαλλιά και εφάρμοσε έναν αφρό κατά του φριζαρίσματος. Στη συνέχεια τύλιξε τα μαλλιά σου με τα spiral curlers, σύμφωνα με τις οδηγίες και περίμενε μέχρι το επόμενο πρωί για να δεις τα υπέροχα αποτελέσματα.

5 μυστικά των influencers για λαμπερά μαλλιά ακόμα και μετά τις διακοπές

Μπούκλες με κορδέλα

Για τη συγκεκριμένη μέθοδο το μόνο που θα χρειαστείς είναι μία κορδέλα, την οποία και θα φορέσεις σαν flower crown. Στη συνέχεια παίρνοντας μία τούφα τη φορά ξεκίνησε να δημιουργείς twists κατά μήκος της μέχρι να σχηματιστεί ένα updo βικτωριανού στιλ. Πήγαινε για ύπνο και το επόμενο πρωί θα έχεις τις πιο εντυπωσιακές ανάλαφρες μπούκλες!

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ