Follow us

74ο Φεστιβάλ Καννών | Το κοινό που είχαν τα beauty looks των καλεσμένων

Οι λαμπερές celebrities στο κόκκινο χαλί μοιράζονταν ένα κοινό στοιχείο στις beauty εμφανίσεις τους.

Marion Cotilliard Splash News

Το 74ο Φεστιβάλ Καννών είναι γεγονός, και μετά από την περσινή ακύρωσή του εξαιτίας της πανδημίας, αυτό επανήλθε δριμύτερο κάνοντας πρεμιέρα το βράδυ της 6ης Ιουλίου στο δημοφιλές ομώνυμο γαλλικό θέρετρο, θυμίζοντάς μας όλη τη λάμψη της pro-covid εποχής.

Διάσημοι πρωταγωνιστές, συμμετέχοντες και μη στο φεστιβάλ, μοντέλα και λαμπεροί καλεσμένοι, όλοι τους ήταν εκεί απαστράπτοντες ποζάροντας με χάρη στο κόκκινο χαλί.

Όπως ήταν επόμενο, το glamour κυριάρχησε σε όλο του το μεγαλείο τόσο στα outfits των καλεσμένων, όσο και στο μακιγιάζ τους. Ποιο ήταν όμως εκείνο το κοινό στοιχείο στο makeup look ορισμένων καλεσμένων; Το φυσικό - πλην λαμπερό - μακιγιάζ, σε συνδυασμό με τα messy hair, που έδειχναν σαν να μην σπατάλησαν καθόλου χρόνο για την εμφάνισή τους, κατάλοιπο μάλλον των απανωτών lockdowns αλλά και της low-maintenance ευκολία που όλες φαίνεται να έχουμε αγαπήσει. Υπήρξαν βέβαια κι εκείνες που θέλησαν να τολμήσουν πιο έντονα makeup looks με bold χρώματα στα χείλη και στα μάτια - ίσως γιατί θέλησαν να τιμήσουν το μακιγιάζ μετά από 1.5 χρόνο παραμονής σε καραντίνα.

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά μόνο από τα beauty looks που ξεχωρίσαμε ανάμεσα σε όλες τις πανέμορφες καλεσμένες:

Marion Colillard

Ίσια, λυτά μαλλιά και με βαθιά χωρίστρα στο πλάι για τη λαμπερή ηθοποιό, που προτίμησε να κρατήσει χαμηλούς και φυσικούς τους τόνους και στο μακιγιάζ της.

Loading...

Carla Bruni

Παρομοίως και για τη Carla Bruni, που ανέδειξε τη φυσική ομορφιά της τονίζοντας διακριτικά τα ζυγωματικά, τα χείλη και τα μάτια της, σε ένα nude makeup look που έδειχνε σαν να μην είχε χρησιμοποιήσει κανένα απολύτως καλλυντικό προϊόν. Όσο για τα μαλλιά της, τα άφησε σε ένα επιμελώς ατημέλητο hair look που έδινε ακόμη περισσότερο την εντύπωση ότι είχε μόλις ξυπνήσει... απαστράπτουσα κι έτοιμη για το κόκκινο χαλί.

Loading...
Loading...

Jodie Foster

Άλλη μια star που προτίμησε να κινηθεί σε φυσικούς τόνους, με τα μαλλιά της να έχουν ένα ελαφρώς wet look στη ρίζα.

Loading...
Loading...

Maggie Gyllenhaal

Η ηθοποιός αλλά και μέλος της κριτικής επιτροπής του φετινού φεστιβάλ έλαμψε με τα μαλλιά της μαζεμένα σε έναν polished κότσο και διακριτικό, πλην άκρως λαμπερό, μακιγιάζ.

Loading...

Candice Swanepoel

To γοητευτικό τοπ μόντελ προτίμησε να αφήσει ίσια τα μακριά ξανθά μαλλιά της ενώ το twist του - κατά τ᾽ άλλα natural - makeup της ήταν η πορτοκαλί-bronzed σκιά στα βλέφαρα, που τόνιζε ακόμα περισσότερο τα καταγάλανα μάτια της.

Loading...
Loading...

Bella Hadid

Άλλο ένα τοπ μόντελ που εμφανίστηκε στην πρεμιέρα με λαμπερό και πολύ προσεγμένο μακιγιάζ. Έμφαση δόθηκε στα μάτια με ένα clean-cut smokey eye look σε γκρι και καφέ αποχρώσεις, ενώ ακόμα και τα ζυγωματικά τονίστηκαν με ιδιαίτερα κοψίματα. Όσο για το hairstyle, έκανε έναν από τους πιο περίτεχνους κότσους που έχουμε δει τελευταία, με τα μαλλιά μαζεμένα σε ένα μεγάλο bun στην κορυφή του κεφαλιού, που θύμιζε κάτι σαν... φιόγκο.

Loading...
Loading...

Jessica Chastein

Ίσως και από τις λίγες celebrities που επέλεξαν να φορέσουν κατακόκκινο κραγιόν και να τονίσουν έτσι τα χείλη τους. Η φλογερή κοκκινομάλλα άφησε "καθαρό" το υπόλοιπο πρόσωπο, με ελάχιστη σκιά στα μάτια και διάφανη επιδερμίδα, έτσι ώστε τα χείλη της να κλέβουν την παράσταση. Όσο για τα ginger μαλλιά της, τα είχε πιάσει σε μια χαμηλή αλογοουρά με πλαϊνή φράντζα.

Loading...
Loading...

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ